Pasaules līmeņa izstāde, tagad pieejama arī Latvijā Новости

Pasaules līmeņa izstāde, tagad pieejama arī Latvijā

Среда, 13 марта, 2019

Laiks labām pārmaiņām...
                                    ...izvēlies Tās jau šodien!

Super lietderīgi izmantots laiks, pirms pašmāju izstādes Māja1 Latvijā.

Patreiz SIA Artiva ir lielākajā Eiropas izstādē "ISH" Frankfurtē, lai uzzinātu par apkures un ventilācijas aktualitātēm pasaulē. Šāda izstāde notiek tikai reizi divos gados, un esam tur, lai jau rīt Jums profesionāli izstādē Māja1 Ķīpsalā stāstītu par šīm aktualitātēm un Jūsu reālajiem ieguvumiem - plānojiet par to jau šodien. 
Tiešām lietderīgs un noderīgs ir šādu pasākumu apmeklējums, kas ceļ ne tikai mūsu darbinieku kompetenci, tā Jums sniedz labāko un profesionālako attieksmi Latvijas tirgū. Turklāt tagad varam nodrošināt pilnu projektēšanu, montāžu, apkopi un garantijas.

Esat laipni aicināti apmeklēt mūsu stendu Ķīpsalā izstādē Māja1, 1. halle, stendā B25 un jautājiet pēc SIA Artiva speciālista Ivars, Uldis vai Artūrs, lai iegūtu zināšanas kā un kapēc, turklāt par jautājumu "..ar KO"- vairs nebūs jālauza galva.


Būs super jaunumi no Zehnder Gupas, kas pilnībā izmainīs Jūsu domas par ventilācijas nozīmi mūsdienu ēkās un krietni sapurinās tirgus tendences un lēto neefektīvo iekārtu tirgotājus. Jo labas un izvērtējamas iekārtas sākas no 80% llīdz pat 95% lietderības to veiktspējas rādījumos, neļaujiet sevi apmānīt ar lētiem solījumiem vārdos. Apmeklējiet pasaules līmeņa stendu un uzziniet tīri praktiski, kas veido perfektu dzīves telpu un pārliecinieties, "kā" tas ir izdevīgi arī finansiāli.
Vienmēr iestājamies par godīgu uz attiecībām balstītu biznesu, priekšplānā izvirzot atieksmi un atbildību, viss pēc principa "Win-Win", kur ieguvēji ir visi.

Attēlu rezultāti vaicājumam “zehnder”

Jūs esat pelnījuši labāko - uzziniet, kā šadas iekārtas pozitīvi ietekmē veselību un kā ceļ jūs mājas energo efektivitāti.
Uzdodiet mūsu stendā sev interesējošos jautājumus tieši nozares speciālistiem, projektētājiem un uzziniet kādēļ Zehnder❗️

Šeit karte, kā mūs atrast


Vairāk par jaunumiem www.artiva.lv vai šeit Zehnder group - Enervent intro VIDEO

Artiva Sia @artiva_proclima
Ventilācijas un norobežojošo konstrukciju hermetizācija
5 лет 4 месяца 13 дней на портале
Был онлайн 20 января в 14:48
Строительный поисковик