Inovitātes padara ventilācijas sistēmu ne tikai ērtu, bet arī gudru! Строительство

Inovitātes padara ventilācijas sistēmu ne tikai ērtu, bet arī gudru!

Понедельник, 25 февраля, 2019
Homee ir modulārs ,,Gudrās mājas'' centrs, kurš ļauj sevī apvienot dažādus sadzīvos tehnoloģiskos procesus, piemēram, LUNOS Decentralizētās ventilācijas sistēmas. Ventilāciju sistēmu darbības kontrole tiek nodrošināta izmantojot ērti lietojamu iOS / Android vai WebApp aplikāciju.
''Brain cube'' centrālais kontroles bloks, kurš sadarbībā ar ,,EnOcean'' bloku nodrošina un integrē LUNOS ventilāciju sistēmu uztveršanu un darbības kontroles pārraidīšanu aplikācijā izmantojot bezvadu interneta ''WiFi'' signālus.

 

Radio modulis UNI-EO nodrošina kontroles UNI-FT signālu komunikāciju starp kontroli un visām pārējām piesaistītajām rekuperācijas iekārtām, kas sevī iekļauj: Ienākušo datu pārstrādi, komandu veikšanu, piemēram, gaisa plūsmu maiņu, kā arī esošo iestatījumu pārraidi aplikācijā. 
Modulis FM-EO nodrošina LUNOS Silvento nosūces ventilatora radio signālu nosūtīšanu galvenajam ''Brain Cube'' blokam. Īpaši piemērots gadījumos, kad nav iespējams pievadīt nepieciešamos kabeļus uz iekārtu un nosūces ventilatoram un tā kontroles slēdzim. Silvento tiek kontrolēts ar speciālu ūdens un triecienu izturīgu tālvadības pulti RC-EO.



Patriks Rudzitis @patriks_rudzitis
Projektu vadītājs
5 лет 5 месяцев 18 дней на портале
Был онлайн 03 августа в 10:19
Строительный поисковик