TIEŠRAIDE: Šodien (18:00) tiks pasniegts valstī augstākais nozares apbalvojums Būvindustrijas lielā balva - Pamatakmens Новости

TIEŠRAIDE: Šodien (18:00) tiks pasniegts valstī augstākais nozares apbalvojums Būvindustrijas lielā balva - Pamatakmens

Среда, 5 сентября, 2018

Šodien, 5.septembrī VEF kultūras pilī tiks pasniegts valstī augstākais nozares apbalvojums Būvindustrijas lielā balva - “Pamatakmens” 

Jau sesto gadu tiks pasniegts augstākais apbalvojums nozarē - “Būvindustrijas lielā balva”.  Kas Pamatakmeni saņems šogad? Viņi ir sava uzņēmuma, savas darbavietas un savas jomas “Pamatakmens”. Speciālisti, kuriem ir būtiska sava profesija, vide kādā viņi strādā. Speciālisti, kuriem svarīgi ir kolēģi, ar kuriem kopā nepārtraukti mācīties un attīstīties, kuriem ir svarīgs uzņēmums, tā kultūra un prestižs, kurā viņi strādā pat gadu desmitiem, jo redz iespēju nepārtraukti augt, ja ne amatos, tad zināšanās un vērienīgās vai arī nelielās, bet specifiskās un savdabīgās būvēs. Šā gada laureāti aptver visu Latviju no Liepājas līdz Daugavpilij. Arī viņu radītos darbus var redzēt visā Latvijā.

“Būvindustrijas lielā balva” ir apbalvojums un novērtējums profesionālā vidē, šī balva ir liels pagodinājums talantam un ieguldītajam darbam valstiskā mērogā. Šis gads ir īpašs, jo apbalvošanas ceremonija iekļauta Latvijas simtgades un arī Eiropas civilo inženieru padomes (ECCE) lielo notikumu kalendārā. Kopš balvas iedibināšanas pirms sešiem gadiem Būvindustrijas lielās balvas patrons ir Latvijas Valsts prezidents. 

Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume: “Būvindustrijas lielo balvu, augstāko apbalvojumu nozarē, saņem tie speciālisti, kuri ir nozares lepnums, nozares pamatakmens. Gandarījums, ka ceremonijā satiekas  jaunība un pieredze. Labākie Latvijā!”

Būvindustrijas lielā balva “Pamatakmens” tiks pasniegts kategorijās: „Mūža ieguldījums būvindustrijā” un „Gada inženieris/arhitekts”, kas ietver vairākas nominācijas, arī “Gada būvuzraugs”, “Ga jaunais inženieris”, “Gada jaunais arhitekts” un citas. 

Apbalvojuma BŪVINDUSTRIJAS LIELĀ BALVA 2018 ceremonija notiek pateicoties ģenerālsponsoram SIA “BAUROC”, sponsoriem: SIA „Knauf”, SIA “Peri”, AS “Būvuzņēmums Restaurators”, SIA “Paroc”, SIA “Skonto būve”, SIA “Saint – Gobain celtniecības produkti”un atbalstītājiem: SIA “RERE GRUPA”, SIA „Sakret”, „Ramirent Baltic” AS Rīgas filiāle, SIA “CMB”, SIA “Doka Latvia”, mediju partneriem: abc.lv, būvlaukums.lv, buvbaze.lv, “Būvinženieris”. 

Apbalvojuma pasniegšanu organizē Latvijas Būvinženieru savienība un tās izdotais žurnāls “Būvinženieris” sadarbībā ar būvindustrijas profesionālajām nevalstiskajām organizācijām.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 25 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик