Intrac Latvija jaunā MC18 4X4 Manitou dakšveida iekrāvēja prezentācijas apskats Коммерческая информация

Intrac Latvija jaunā MC18 4X4 Manitou dakšveida iekrāvēja prezentācijas apskats

Пятница, 18 мая, 2018

Ceturdien, 17.maijā notika Intrac Latvija jaunā MC18 4X4 Manitou dakšveida iekrāvēja prezentācija. Būvniecības apvienība BuvBaze.lv tika uzaicināta, un sniegs ieskatu prezentācijas pasākumā.

INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Tas ir labākais tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Baltijā un viens no labākajiem Eiropā. Tajā ir plašas un moderni aprīkotas servisa un noliktavas telpas, kā arī ērts birojs.
Intrac Latvija prezentēja jauno MC18 4X4 Manitou dakšveida iekrāvēju, un bija iespēja izmēģināt braucienus trasē ar dakšveida iekrāvēju un novērtēt jauno teleskopisko iekrāvēju klāstu, ko izmēģināja kompāniju pārstāvji un viesi. Prezentācija bija iespēja uzdot jautājumus un iegādāties uz vietas arī tehniku. Manitou ražo paaugstinātas pārgājamības dakšveida iekrāvējus, teleskopiskos iekrāvējus un pacelšanas platformas un ir līderis Eiropas tirgū. Manitou ir ļoti populārs celtniecībā, lauksaimniecībā kā arī rūpniecībā.
Intrac Latvija parūpējās arī par gardām uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem. Foto apskatā būs iespēja aplūkot vairāk prezentāciju un izbraucienus ar Manitou dakšveida iekrāvēju.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 25 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик