PADOMI: Priekšrocības metāla plauktu izmantošanai garāžā Актуальные советы

PADOMI: Priekšrocības metāla plauktu izmantošanai garāžā

Четверг, 14 декабря, 2017

Kvalitāte un funkcionalitāte nepieciešama, ja izmantojat plauktus garāžu telpās. Metāla plauktu konstrukcijas ir vispateicīgākās un izturīgākās šādām telpām. Par metāla plauktu konstrukciju priekšrocībām, izmantošanai garāžā, atklās pārstāvis no Akcijasplaukti.lv

Saliekamās plauktu sistēmas ļauj organizēt daudzpakāpju preču uzglabāšanu, tādējādi būtiski palielinot pieejamās telpas izmantošanas efektivitāti. Metāla plaukti tiek izgatavoti no augstas kvalitātes cinkota tērauda, tāpēc izceļas ar lielu mehānisko izturību un teicamām ekspluatācijas īpašībām.

Tā kā šie plaukti ražoti no tērauda, kas ir cinkots, tie nodrošina ilgmūžību pat ekstremālos apstākļos, kā, pimēram, nav jauztraucas par to izmantošanu arī mitrās telpās, jo korozija tos neskars. Kopt šāda veida plauktus ir vienkārsi, jo nav nepieciešami īpaši līdzekļi.

Bet galvenais, plaukti ir universāli. Plauktu jūs varat izmantot, lai novietotu, piemēram, instrumentu kasti, bet papildinot standarta plaukta virsmas konstrukcijas ar riepu turētājiem, jau iespējams novietot mašīnu riteņus. Pateicoties plašajām variāciju iespējām, metāla plaukti ir vispiemērotākais risinājums dažādu nestandarta izmēra preču un produktu novietošanai, jo plauktu sistēmas ir ērti un ātri montējamas un pielāgojamas konkrētā produkta gabarītiem.

Metāla plauktus var ierīkot ar dažādiem papildu elementiem, piemēram, savienot ar citiem moduļiem, sadalītājiem, papildu balstiem, pagarinātājiem, stiprinājumiem, kas ļauj izveidot plauktu tieši atbilstoši novietojamās lietas izmēram. Svarīgi arī tas, ka jebkurā laikā, ātri un bez grūtībam plauktus ir iespējams pārvietot no viena garāžas stūra uz otru, vai ērti pārvadāt uz citām vietām. Plauktus var izmantot garāžā, vai saimniecības telpās samniecības preču darbarīku, rezerves daļu un automobiļu ķīmisko preču novietošanai. 

 

Universiālos metāla konstrukciju plauktus iespējams iegādāties AkcijasPlaukti.lv. Akcijasplaukti.lv piegādā, uzstāda plauktus, kā arī sniedz konsultācijas, noliktavas aprīkojuma risinājumus profesionāļiem un mājsaimniecībām. Jums ir iespējams aprēķināt nepieciešamo plauktu konfigurāciju pašiem vai izvēlēties kādu jau no gatavajiiem plauktu risinājumiem. Fotogrāfijās piemēri kā izmantot metāla konstrukciju plauktus.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 16 дней на портале
Был онлайн 23 часов назад
Строительный поисковик