Atsauc pieteikumu tiesā saistībā ar lēmumu neizsniegt atļauju Depo būvniecībai Новости

Atsauc pieteikumu tiesā saistībā ar lēmumu neizsniegt atļauju Depo būvniecībai

Вторник, 11 октября, 2016

Piektdien, 7.oktobrī, SIA "Auras Centrs" atsauca tiesā iesniegto pieteikumu saistībā ar plānoto projektu Jelgavā. Pieteikumā uzņēmums apstrīdēja Jelgavas domes lēmumu nesaskaņot lielveikala "Depo" izbūvi Cukura ielā.

SIA "Auras Centrs" norāda, ka tiesas pieteikuma atsaukšana saistīta ar būtiskām izmaiņām uzņēmuma plānotajā projektā, un pilsētai un sabiedrībai pieņemama risinājuma sniegšanu.

Ņemot vērā Jelgavas pilsētas domes nostāju pilsētvides ilgtspējīgā saglabāšanā, attīstītājs ir radikāli mainījis projekta stratēģisko koncepciju, ievērojot kā detālplānojuma prasības, tā arī pamatoto nepieciešamību sabiedrībai iegūt arhitektoniski augstvērtīgu un reprezentatīvu objektu.

Tā sadarbībā ar Arhitektu savienību un iesaistot Jelgavas būvvaldi, tika rīkots skiču izstrādes arhitektūras ideju konkurss projekta jaunam vizuālajam risinājumam, kurā pārliecinošu atbalstu guva SIA "Lauders Architecture" piedāvātais variants, kas ņem vērā visus Jelgavas domes norādījumus un, iespējams, liks pamatu konstruktīvai sadarbībai.

Projekta īstenošanas gadījumā kopējās investīcijas pārsniegs 15 miljonus eiro, un Jelgavā tiks radītas 120 jaunas darbvietas.     

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 21 день на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик