PADOMI: Stilīgas istabas dekorēšanas idejas pusaudžiem Актуальные советы

PADOMI: Stilīgas istabas dekorēšanas idejas pusaudžiem

Воскресенье, 17 сентября, 2017

Mēs parādīsim, kā iekārtot istabu pusaudžiem, respektējot viņu individualitāti un krāsainību.

Pusaudža gadi ir laiks, kad jaunieši vēlas izteikt savas personības un padarīt savas istabas personiskas. Izmantojot mazliet krāsas un iztēles, mēs parādīsim, kā radīt telpu pusaudžiem, kas atbilst viņu individualitātei un krāsainajām personībām. Neuztraucieties, vecāki — katrai personībai pieejama piemērota krāsa un stils!

Vienkāršas svītras

Atturīgums ir svarīgākā īpašība izskatam, kas piemērots pusaudža vecumu sasniegušam bērnam. Melnas līnijas uz baltas sienas pamīšus ar krāsainiem blokiem izskatās satriecoši, tikmēr atraktīvas mēbeles un maigos toņos ieturēts istabas iekārtojums var piešķirt dramatiskus akcentus.

Mūsu padomu videoklipos redzams, cik viegli ir uzkrāsot perfektu apli.

Pašbildes istaba

Pašbildes telpa pusaudzim ar jautru rāmja motīvu

Izvirziet savu pusaudzi priekšplānā ar košu un pievilcīgu pašbildes istabu. Izvēlieties vienu sienu un uzkrāsojiet baltas malas, krāsainus centrus un dekoratīvus elementus, lai atdarinātu Instagram stila uzņēmumu. Radot fonu fotogrāfijām ar draugiem, tas ir lielisks veids, kā padarīt telpu mūsdienīgu! Vienkārši pievienojiet aksesuārus bezgalīgām iespējām viedtālruņa priekšā.

Piemērota mācību zona

Radi krāsainu mācību vietu pusaudžiem

Pat visnopietnāk noskaņotajiem pusaudžiem ir nepieciešama iedvesma, lai atvērtu grāmatas un sāktu mācīties. Kāpēc gan neizveidot īpašu mācībām paredzētu vietu, kas būtu iedvesmojoša un radoša? Uz nopietnu mācību darbu mudinās sienu nošķiršana ar biezām svītrām. Līdzīgi krāsotas mēbeles noteikti sniegs iedvesmu labām sekmēm. Tas būs vecāku nopelns.

Источник: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 2 месяца 17 дней на портале
Был онлайн 18 апреля в 21:47
Строительный поисковик

Подборка услуг по теме