Noderīgas idejas palešu izmantošanai mājoklī Актуальные советы

Noderīgas idejas palešu izmantošanai mājoklī

Четверг, 7 сентября, 2017

Koka paletes ir vērtība! Smelies iedvesmu šķietami nevajadzīgo materiālu izmantošanai mājokļa un dārza labiekārtošanā.

Palešu gultas

Paletes iespējams ērti izmantot kā vienguļamās, tā divguļamās gultas izgatavošanai. Pēc tam gultu vari novietot uz ritenīšiem ērtākai pārvietošanai. Romantiskai noskaņai starp paletēm izvieto lampiņu virtenes. No paletēm vari izgatavot arī gultas galvgali.

Palešu krēsli un dīvāni

Paletes ir lielisks materiāls dažāda veida krēsu un dīvānu izgatavošanai. Mēbeļu variācijas ir dažādas – ar atzveltni vai bez, ar mīkstiem spilveniem, paliktņiem, dabīgajā koka krāsā vai nokrāsoti.

Palešu gadi

Vari atstāt vienu paleti vai sastiķēt kopā vairākas kā augstumā, tā platumā. Žurnālgaldiņiem noderēs pieskrūvēti ritenīši ērtākai pārvietošanai. Galdam vari uzlikt stikla pārklājumu, lai tā virsmā nebūtu tukšumu.

Palešu plaukti

Palešu plaukti var kļūt par tava mājokļa interjera odziņu. Sagāžot uz sāniem, tajos varēsi novietot grāmatas, suvenīrus, telpaugus un pat garšvielu trauciņus virtuvē. Turklāt plaukti novietojami gan uz galda, gan grīdas.

Mēbeles

Palešu mēbeles lieliski noderēs piemājas dārza un terases vai balkona iekārtošanai. Vari izpausties gan formās un krāsās, gan arī novietojumā, taču paturi prātā, ka šādas mēbeles obligāti jāapstrādā pret mitrumu.

Источник: dzivenotiek.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 лет 1 месяц 26 дней на портале
Был онлайн 24 марта в 19:56
Строительный поисковик

Подборка услуг по теме