Mēs izveidojām B2B platformu būvniecības apvienībā BuvBaze.lv

Mēs izveidojām B2B platformu būvniecības apvienībā BuvBaze.lv

Piektdiena, 25 maijā, 2018

Labdien, būvniecības apvienības BuvBaze.lv dārgie lietotāji! Mēs uzsākam testēt jaunu sadaļu - B2B platforma.

Kas ir B2B platforma- tas ir efektīvs līdzeklis, ar kura palīdzību varēsiet, atrastu jaunus partnerus, ieiet jaunos tirgūs un piesaistīt ekspertus sadarbībai ar jūsu uzņēmumu vai jūsu produktu.

Viens no galvenajiem faktoriem jebkura uzņēmuma veiksmīgai attīstībai ir labi partneri, kuriem ir līdzīgi mērķi, un, papildinot viens otru ar  katra stiprjām pusēm, izveidojas veiksmīga sadarbība, kas tieši veicina arī uzņēmuma izaugsmi.

No šī brīža Jūs esat par vienu soli tuvāk, lai atrast šādus partnerus, un pats galvenais, ka citi uzņēmēji zina, ka jums ir piedāvājums, un, iespējams, tas ir piedāvājums, ko viņi tieši meklē. B2B platforma palīdzēs jums ātri sazināties ar ieinteresētajiem potenciālajiem partneriem jūsu biznesam.

Mēs, kā būvniecības apvienība, vēlamies atvieglot pieeju sadarbībai ar profesionāļiem un ekspertiem dažādās būvniecības jomās un ar to saistītās, un, lai šī auditorija tiktu informēta par jūsu priekšlikumiem un sadarbības iepējām.

Un tagad sniegsim vairākas atbildes uz populāriem jautājumiem par beta testēšanu

1. Kādus partnerus jūs varat atrast jūsu biznesam? 

- Līdz šim mums izdevās klasificēt partnerus šādās grupās: ekskluzīvais pārstāvis, tirgotājs, veikali, celtnieki, dizaineri, arhitekti, inženieri, montažnieki.

2. Kādas problēmas B2B platforma mums palīdzēs atrisināt?

- B2B platforma jums palīdzēs: atrast jaunus partnerus, palieliniet sava uzņēmuma vai jūsu produktu / pakalpojumu teritoriālo klātbūtni, ja tirgojat, ar B2B platformas palīdzību var paplašināt savu produktu klāstu, ka arī palīdz piesaistīt ekspertus būvniecības sfera vai būvniecības jomu saistītas kompānijas sadarboties ar jūsu uzņēmumu vai produktu.

3. Kādos reģionos B2B platforma darbojas?

- Līdz šim B2B platforma ir pieejama šādām valstīm: Austrija, Beļģija, Bulgārija, Lielbritānija, Ungārija, Vācija, Grieķija, Dānija, Īrija, Spānija, Itālija, Kipra, Latvija, Lietuva, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Somija, Francija, Horvātija, Čehija, Zviedrija, Igaunija, Azerbaidžāna, Albānija, Andora, Armēnija, Baltkrievija, Gruzija, Īslande, Kazahstāna, Lihtenšteina, Moldova, Monako, Norvēģija, Maķedonijas, Krievija, Sanmarīno, Serbija, Turcija, Ukraina, Melnkalne, Šveice, Uzbekistāna, Turkmenistāna, Kirgizstāna, Tadžikistāna

4. Vai jau ir gatavi piemēri, kuriem uzņēmumiem un kā B2B platforma palīdzēja?

- Kā jūs zināt, B2B platforma šobrīd veic beta testēšanu, kas nozīmē, ka vietne tika izveidota pavisam nesen, un mums vēl nav izdevies izsekot, kuri darījumi ir izveidoti, taču varu piebilst, ka šo sadaļu mēs nolēmām izveidot  un automatizēt, jo tā praktiski katram uzņēmumam ir nepieciešama, un mēs esam vairākkārt palīdzējuši manuāli šajā virzienā.


 Pieredzes piemēri:

- pie mums vērsās PVC loga ražotājs no Igaunijas, viņi bija ieinteresēti sadarbībā ar rūpnīcām, kas ražo logus. Pēc kāda laika ražotājs no Lietuvas vienojās par sadarbību ar rūpnīcām Latvijas teritorijā.

- Mēs palīdzējām izveidot kontaktu ar stiprināšanas sistēmu pārstāvim Latvijas tirgū ar vairāk nekā 3 veikaliem.

- Interjera aksesuāru pārdošanas veikals ir izveidojis  sadarbību ar vairāk nekā 20 profesionāļu būvniecības apvienības interneta platformā reģistrētajiem dizaineriem.

 

Līdz 15 junijam, kamēr notiek B2B vietnes beta testēšana, mēs piedāvājam iespēju publicēt savus sadarbības piedāvājumus, meklēt partnerus un sadarbību ar būvniecību saistītas nozares ekspertiem bez maksas.

 

Pāriet uz B2B platformu

 

Ja jums ir kādi jautājumi, rakstiet mums pa e-pastu: b2b@buvbaze.lv vai zvaniet pa tālruni +371 28448499