SVARĪGI: Portāla lietotāja jauna profila un portāla ierobežojumu ieviešana 2 nedēļu laikā!

SVARĪGI: Portāla lietotāja jauna profila un portāla ierobežojumu ieviešana 2 nedēļu laikā!

Otrdiena, 23 janvārī, 2018

Labdien, cienījamie portāla lietotāji!

Steidzamies informēt Jūs, ka februāra sākumā, mēs ieviešam jaunu profilu gan lietotājiem/klientiem, gan uzņēmumiem un ekspertiem.

No februāra Jums būs pieejamas vairākas jaunas funkcijas. Parādīsies trīs kompāniju profila statusi: Starts, Standarts un PRO. 

 

“Starta” kompāniju profila statusam būs pieejams: Profila ādiņa, Logo, Kompānijas apraksts, Kategorija (1), Darba laiks, 5 pakalpojumu vai preču  sludinājumu pievienošana.  

“Standarta” kompāniju statusam būs pieejams: Profila ādiņa, Logo, Kompānijas apraksts, Karte, Kategorija (3), Darba laiks, neierobežota daudzuma  pakalpojumu vai preču  sludinājumu pievienošana, 3 portfolio darbu pievienošana, dīleru pievienošana, 2 publikācijas gadā, pdf failu pievienošana, facebook lapas pievienošana, SEO kompānijas profila optimizācija, partneru pievienošana, video rullīša pievienošana. 

“PRO” kompāniju profila statusam būs pieejams: Profila ādiņa, Logo, Kompānijas apraksts, Karte, Kategorija (3), Darba laiks, neierobežota daudzuma  pakalpojumu vai preču  sludinājumu pievienošana, neierobežota daudzuma portfolio darbu pievienošana, dīleru pievienošana, neierobežota daudzuma publikāciju pievienošana, pdf failu pievienošana, facebook lapas pievienošana, SEO kompānijas profila optimizācija, partneru pievienošana, video rullīša pievienošana, automātiska sludinājumu pacelšana, pieeja parādnieku sarakstam būvniecības sfērā, pieeja slikto darbinieku sarakstam būvniecības sferā. 

 

Viena no galvenajām jaunieviestajām priekšrocībām ir tā, ka būs neierobežotā skaitā iespēja pievienot publikācijas un portfolio darbus no sava profila. Pievienojot publikācijas un portfolio darbus, tie parādīsies ne tikai kompānijas profila lentā, bet tāpat arī portāla galvenajā lapā, kā arī labākos mēs publicēsim facebook BuvBaze.lv lapā (https://www.facebook.com/buvbaze.lv)  

 

SVARĪGI: Sakarā ar jauninājumiem, tuvāko 2 nedēļu laikā no 23. janvāra līdz 5. februārim, darbā ar Jūsu personīgo profilu iespējami vairāki ierobežojumi un tehniskas kļūdas. Lūdzu izturieties ar sapratni!