Sāk darboties blogs! Ko Jūs atradīsiet BuvBaze.lv blogā?

Sāk darboties blogs! Ko Jūs atradīsiet BuvBaze.lv blogā?

Ceturtdiena, 6 aprīlī, 2017

Labdien visiem! Ir pienācis laiks, lai sāktu darboties BuvBaze.lv blogs un tiek veiktas regulāras nelielas aptaujas, mūsu aktīviem lietotājiem būs iespēja sekot līdzi portāla jaunumiem, rekomendācijam un citām aktualiātēm.

Kādu informāciju Jūs varēsiet atrast BuvBaze.lv blogā tuvākajā nākotnē?

  • Galvenokārt mēs plānojam sniegt informāciju par projekta jaunumiemportāla izstrādēm, kā arī pievērsim uzmanību  un norādīsim uz to, kur un kā mūsu lietotāji neeffektīvi izmanto portāla funckijas.
  • Dažas publikācijas tiek veltītas mārketingam projektā un ārpus projektā.  Pēdējos gados, mārketings strauji attīstās, sakarā ar ātri augošu tempu ir grūti sekot visām jaunām tendencēm un tehnoloģijām mārketingā.
  • Latvijā notiek daudz pasākumu būvniecības jomā, bet informācijas par tāda veida pasākumiem ir diezgan maz.  Par izstādi Ķīpsalā zin daudzie , bet tikai nedaudzie zin par dažu ražotāju un būvniecības zīmolu  semināriem, kuri notiek kartu nedēļu. Semināros var bezmaksas iepazīties ar jaunajām tehnoloģijām, saņemt bezmaksas kosnultācijas un saņemt jaunus produktus un tehnoloģijas un ar to paplašināt savu assortimentu. Turklāt, notiek lielie ikgadējie būvniecības konkursi , kur labākie prezentē savus darbus un saņem balvas.

Paldies visiem, kas atbalsta portālu!

Pavisam drīz blogā būs jauna publikācija par būvniecības biržu BuvBaze.lv – kas tas ir, kā tā darbojas, kur lietotāji var ātri un ērti atrast savu izpildītāju darbam, bet izpildītāji jau šodien saņem jaunus klientus!