Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma Saldū atsāksies Brīvības ielas pārbūve Ziņas

Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma Saldū atsāksies Brīvības ielas pārbūve

Pirmdiena, 1 aprīlī, 2024

 Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma SIA "SC grupa" 2.aprīlī atsāks Brīvības ielas pārbūves darbus Saldū, posmā no Zvejnieku ielas līdz Druvas ielai, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Šopavasar tiks turpināti pagājušā gadā iesāktie darbi, proti, kanalizācijas, ūdensapgādes, elektronisko sakaru un apgaismojuma tīklu izbūve, kā arī ielas konstruktīvo kārtu, konstrukciju un to elementu izbūve. Lai veiktu būvdarbus, satiksmes organizācija tiks turpināta pa apbraucamo ceļu. Epizodiski tiks slēgti ielas posmi vai krustojumi, par ko tiks informēti iedzīvotāji, uzņēmumi, operatīvais un apkalpojošais transports, kas atrodas vai kam jānokļūst slēgtajos posmos. Darbus plānots pabeigt augustā.

Laika posmā no 3.aprīļa līdz 5.aprīlim tiks slēgts caurbraukšanai Brīvības un Krasta ielas krustojums, un no 8.aprīļa līdz 19.aprīlim - Krasta ielas pieslēgums Brīvības ielai, lai veiktu kanalizācijas un ūdensapgādes tīklu, ceļa konstruktīvo kārtu izbūves darbus.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus savlaicīgi izvēlēties maršrutu piekļūšanai adresēm, izmantojot apbraucamos ceļus, sekojot ceļa zīmēm un darbinieku norādījumiem.

Kā vēstīts, Saldū tiek pārbūvēta Brīvības iela posmā no Zvejnieku ielas līdz pilsētas robežai. Pārbūvi veic SIA "SC grupa" par 771 953 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Par šo summu tiks izbūvēta brauktuve, ūdensvads un apgaismojums, kā arī tiks uzstādītas autobusa pieturas ar nojumēm un izbūvēts gājēju ceļš divu metru platumā no Zvejnieku līdz Druvas ielai.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "SC Grupa" apgrozījums 2022.gadā bija 32,13 miljoni eiro, zaudējumi - 3,77 miljoni eiro. Finanšu rādītāji par pagājušo gadu vēl nav publiskoti. Uzņēmums dibināts 1991.gadā, tā pamatkapitāls ir 69 120 eiro. Gintam Karolam piederošās SIA "SC Holdings" īpašumā ir 98,44% "SC grupas" kapitāldaļu, bet pa 0,78% kapitāldaļu pieder Aigai Freimanei un Inārai Attekai.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 26 dienu portālā
Bija online 28 aprīlī 22:15
Meklētājs būvniecības nozarē