Novira Plaza gatavojas atvēršanai Ziņas

Novira Plaza gatavojas atvēršanai

Pirmdiena, 19 februārī, 2024

Rīgas centrā iepretim Centrālajai dzelzceļa stacijai ekspluatācijā ir nodots biznesa centrs Novira Plaza, kura celtniecība izmaksāja 60 miljonus eiro. Tā kopējā platība ir gandrīz 30 000 kvadrātmetru.

Tās lielākā daļa — 20 000 m² (augšējos stāvos) — ir atdota biroju vajadzībām. Septiņstāvu ēkas pirmajā stāvā būs izvietoti veikali un restorāni, bet divos pazemes stāvos — autostāvvieta, kas vienlaikus varēs uzņemt 200 vieglās automašīnas. Jau celtniecības darbu pabeigšanas brīdī bija zināms, ka Novira Plaza sava galvenā biroja izvietošanai ir izvēlējušies premium klases kopstrādes telpa Spaces, ātrās ēdiena piegādes līderis — kompānija Wolt Latvia, biznesa konsultantu aģentūra PwC Latvia, starptautiskā nekustamā īpašuma konsultāciju kompānija Newsec, juridiskā firma Eversheds Sutherland Bitāns un citi uzņēmumi.

Novira Plaza arhitektūras veidola autori ir latviešu arhitekti Dace Putniņa un Andris Kaļinka, bet īpašnieki — Lietuvas investīciju fonds Evernord Real Estate Fund III un nekustamā īpašuma attīstītājs Novira Capital.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.m.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 5 mēnešu 14 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē