Martā norisināsies Novatore Impact Summit konference Ziņas

Martā norisināsies Novatore Impact Summit konference

Otrdiena, 19 decembrī, 2023

Nākamgad 7.martā Rīgā notiks trešā sieviešu ekonomiskās spēcināšanas konference "Novatore Impact Summit", aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Foruma mērķis ir stiprināt sieviešu ekonomisko aktivitāti un labklājību, sekmējot sieviešu līderību augstākajos biznesa amatos un uzņēmējdarbībā.

Konferences galvenās tēmas būs finansiālā labklājība, sieviešu līderība un ilgtspējīgs dzīvesveids. Starptautiskā samita ietvaros notiks arī astoņas meistarklases sieviešu līderības prasmju attīstīšanai.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies vairāk nekā 300 augstākā un vidējā līmeņa vadītājas no Baltijas valstīm, kuras vēlas attīstīt biznesu un iegūt jaunus sadarbības kontaktus.

Forumu atklās Latvijas Ministru prezidente Evika Siliņa (JV), bet konferencē uzstāsies Oksfordas universitātes uzņēmējdarbības un inovāciju profesore Linda Skota, raidsabiedrības "Amerikas balss" Austrumeiropas vadītāja Miroslava Gongadze, Lietuvas jaunuzņēmuma "Vinted" līdzdibinātāja Milda Mitkute un citi.

Konferenci rīko organizācija "Novatore", kas dibinātā 2020.gadā ar mērķi atbalstīt sievietes vadošos amatos, sniedzot zināšanas, nodrošinot tīklošanās iespējas un veicinot pieredzes apmaiņu.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 27 dienu portālā
Bija online 28 aprīlī 22:15
Meklētājs būvniecības nozarē