Bonava Latvija: ne tikai pārdod, bet arī izīrē Ziņas

Bonava Latvija: ne tikai pārdod, bet arī izīrē

Piektdiena, 9 jūnijā, 2023

Beidzamajos gados uzbūvēto un pārdoto dzīvokļu skaita ziņā ražīgākais attīstītājs Latvijā – uzņēmums Bonava Latvija - paplašina un diversificē savu pakalpojumu klāstu. Jau šī gada rudenī uzņēmums nodos ekspluatācijā īres māju, kuras dzīvokļi būs paredzēti tikai izīrēšanai.

Pirmajai šāda veida zviedru attīstītāja pieredzes gūšanai Latvijā tiks izmantota Krasta kvartāla projekta piektā deviņstāvu ēka, kas atrodas Grēdu ielā 17. Šajā ēkā, kas tiks pabeigta augustā un izmaksās vairāk nekā 8 miljonus eiro, būs 96 funkcionāli divistabu un trīsistabu dzīvokļi. To platība – no 34 līdz 62 kvadrātmetriem. Visiem ekspluatācijā nodotajiem dzīvokļiem būs pilnā apdare, iebūvētas virtuves un pilnībā aprīkotas vannasistabas. Atkarībā no personīgajām vēlmēm īrnieki varēs izvēlēties vai nu pilnībā mēbelētu dzīvokli, vai bez mēbelēm. Ērtākus dzīves apstākļus mājvietās nodrošinās individuālās ventilācijas sistēmas. Uz mājas jumta uzstādītie saules paneļi palīdzēs samazināt iedzīvotāju elektrības rēķinus. Savu personīgo mantu glabāšanai īrnieki varēs izmantot katram dzīvoklim "piešķirtās" pieliekamās telpas, kas tiek iekārtotas pirmajā stāvā.

Bonava Latvija uzskata, ka uzņēmuma pirmais īres dzīvokļu piedāvājums būs interesants jaunajiem speciālistiem un tiem pāriem, kuri vēl nav pieņēmuši lēmumu par savas mājvietas iegādi. Atkarībā no tirgus situācijas attīstītājs iecerējis būvēt arī citas īres mājas dažādās Rīgas vietās.

Savukārt 2023. gada pavasarī Krasta kvartāla kompleksa ietvaros tika uzsākta pēdējās sestās deviņstāvu ēkas būvniecība. Tajā paredzēti 92 divistabu, trīsistabu un četristabu dzīvokļi ar balkoniem un individuālām gaisa rekuperācijas sistēmām. Pārdodamo dzīvokļu cenās, sākot no 93 000 eiro, iekļautas arī noliktavas telpas. Autostāvvietas ir pieejamas par papildu samaksu.

Sestā ēka (Grēdu ielā 15) un arī piektā (īres ēka) tiks aprīkota ar saules paneļiem. Pirmie īrnieki Krasta kvartāla pēdējā ēkā varēs sākt iekārtoties 2024. gada pavasarī.

 

 

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.m.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 5 mēnešu 14 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē