Trebū HOME labiekārto teritoriju un atklāj jaunu autostāvvietu Ziņas

Trebū HOME labiekārto teritoriju un atklāj jaunu autostāvvietu

Ceturtdiena, 23 martā, 2023

Trebū HOME ir jauns, mūsdienīgs dzīvojamās vides koncepts Rīgā, Pļavniekos, kas veidots, apvienojot visu labai un ērtai dzīvošanai nepieciešamo. Tagad šī projekta ietvaros, Brāļu Kaudzīšu ielā 39, Rīgā izbūvētas arī jaunas autostāvvietas.

 

Nekustamo īpašumu attīstītājs AFI Europe, kas ir šī projekta īstenotājs, apkārtējo namu iedzīvotājiem piedāvā šīs autostāvvietas iegādei. Autostāvvietā Brāļu Kaudzīšu ielā 39 esošās stāvvietas ir mūsdienīgas un ērtas, paredzētas gan automašīnu, gan motociklu novietošanai, un tajā ir īpašas novietnes arī velosipēdiem.
1,3 ha lielā autostāvvieta pieejama iegādei tikai Trebū HOME dzīvokļu īpašniekiem. Pavisam autostāvvietā ir pieejama 291 vieglo automašīnu stāvvieta, to skaitā ir 14 koplietošanas autostāvvietas, no kurām 8 ir aprīkotas ar elektrouzlādes iekārtām elektro automašīnām, 10 motociklu stāvvietas un 72 velo novietnes. 13 stāvvietās automašīnu novietošanai ir iespējams uzstādīt individuālas elektrouzlādes iekārtas.
Rūpējoties par drošību, autostāvvieta ir norobežota ar žogu un aprīkota ar videonovērošanas kamerām.
Autostāvvietas teritorija ir labiekārtota ar zaļo zonu un apstādījumiem, organiski iekļaujot autostāvvietu Trebū HOME ēku kopējā ainavā.
Šobrīd Trebū HOME projekta ietvaros būvniecības stadijā ir 3 daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas ar 153 dzīvokļiem.
Tikko uzbūvētās autostāvvietas būvniecības izmaksas sasniedz vairāk kā 2 milj. euro. Mūsu sadarbības partneri un projekta īstenotāji ir būvprojekta izstrādātājs AS “Ceļuprojekts” un galvenais būvuzņēmējs Pillar Contractor, SIA.
Trebū HOME ir mūsdienīgs daudzdzīvokļu māju komplekss Rīgā, Pļavnieku dzīvojamā masīvā. Projekta attīstītājs - pieredzējis, starptautiski atzīts nekustamo īpašumu uzņēmums “AFI Europe”. Līdz šim ekspluatācijā ir nodotas un pilnībā izpārdotas 6 daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas. Projekta ietvaros tiek plānots desmit gadu laikā uzbūvēt kopā 25 ēkas ar 1500 dzīvokļiem un komercplatībām, kopumā projektā investējot apmēram 150 miljonus eiro.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.m.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 4 mēneši 14 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē