Workland Group nākamā gada sākumā atvērs otro kopstrādes biroju Ziņas

Workland Group nākamā gada sākumā atvērs otro kopstrādes biroju

Trešdiena, 23 novembrī, 2022

Lai nodrošinātu pieaugošo pieprasījumu pēc kopstrādes biroju telpām, 2023.gada sākumā Rīgā, jaunajā biznesa centrā "Verde", tiks atvērts otrais "Workland Group" kopstrādes birojs "Workland Verde".

Jaunais "Workland" centrs būs 1420 kvadrātmetru platībā - tā iekārtošanai atvēlēts viss "Verde" A ēkas otrais stāvs, to pārvēršot par funkcionālu kopstrādes telpu. Tur atradīsies dažāda lieluma privātie biroji, kopstrādes un atvērtās zonas, kā arī sanāksmju telpas. Centrā varēs strādāt aptuveni 180 cilvēku.

Kopstrādes centra izveidē plānots ieguldīt aptuveni miljonu eiro, iepriekš informēja "Workland Group" pārstāvji.

"Workland Group" plāno paplašināt uzņēmuma darbību par 40%, piedāvājot iznomāt 7000 kvadrātmetrus plašas biroja telpas ar elastīgiem nosacījumiem visā Baltijā. Kopumā "Workland" kopstrādes biroju telpās visās trijās Baltijas valstīs būs pieejamas aptuveni 750 darba vietas.

"Workland Group" ir lielākais kopstrādes biroju tīkls Baltijā. Tajā ir 13 biroju centri, no kuriem divi ir Rīgā - "Workland Telegraph" un "Workland Verde", pieci Tallinā, pieci Viļņā un viens Kauņā. "Workland Group" lielākais akcionārs ir privātā kapitāla investors "BaltCap".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē