Moduļu māju uzņēmums MyCabin biznesu paplašina dzīvojamo māju sektorā Ziņas

Moduļu māju uzņēmums MyCabin biznesu paplašina dzīvojamo māju sektorā

Trešdiena, 15 decembrī, 2021

Uzņēmums "MyCabin" savu darbību uzsāka 2020.gadā, klientiem piedāvājot brīvdienu māju modeļus trīs dažādos izmēros. Pirmais darbības gads apstiprināja lielo interesi par ilgtspējīgu moduļu māju produktiem, un šogad uzņēmums plāno sasniegt pusmiljona apgrozījumu. Palielinot ražošanas jaudu, "MyCabin" nākamgad paplašinās piedāvājumu ar moduļu dzīvojamajām mājām - 60 m2 un 100 m2 platībā.

Kā norāda uzņēmuma vadītājs Ģirts Draugs, pieprasījums pēc ilgtspējīgiem moduļu māju produktiem ir liels un sasniedzis šī brīža ražošanas jaudas kapacitāti. Uzņēmums plāno nākamgad palielināt ražošanas jaudu un nodrošināt arī dzīvojamās mājas, kas kalpotu kā alternatīva dzīvokļa iegādei. "Šis gads ir pierādījis, ka esam izstrādājuši brīvdienu māju produktu, kas ir piemērots tirgus vajadzībām. Turklāt, sekojot pircēju interesei, esam nolēmuši piedāvāt arī nelielu dzīvojamo māju produktus, kas ļautu baudīt privātmājas ērtības izvairoties no būvniecības procesa grūtībām," norāda Ģirts Draugs.

Šobrīd "MyCabin" ražo My Milla brīvdienu māju (25 m2), My Kalmus darba un atpūtas māju (17 m2) un My Galia pirts māju (9 m2). Moduļu mājas tiek piegādātas pilnībā gatavas un to ražošanā izmantoti ilgtspējīgi un galvenokārt Latvijā ražoti materiāli. Dzīvojamās mājas, kas sasniegs un būs lielākas par 60 m2 platību, tiks būvētas objektā uz vietas.

Nākamgad uzņēmums plāno izstrādāt 40 brīvdienu māju projektus, kas ir divas reizes vairāk nekā 2021.gadā. Uzņēmums turpinās fokusēties uz ražošanas procesu efektivizāciju un finansējuma piesaisti, lai palielinātu darbības jaudu un spētu apmierināt arvien pieaugošo klientu pieprasījumu. "Investējot 500 000 euro, nākamgad plānojam uzsākt "MyCabin" māju ciemata būvniecību Rīgas rajonā. Kopumā 2022.gadā plānots realizēt līdz pat sešām dzīvojamām mājām, kuras nonāks tirdzniecībā jau nākamā gada otrajā ceturksnī," papildina Ģirts Draugs.

Par My Cabin

My Cabin ir Latvijā radīts brīvdienu kabīņu ražošanas uzņēmums. Uzņēmuma pirmsākumi meklējamas dizainā, reklāmā un nestandarta risinājumu ražošanā, kur gūtas zināšanas par mūsdienu iedzīvotāju vajadzībām, ērtībām un nepieciešamību pēc pakalpojumu vienkāršības.

Papildu informācija:

pr@mycabin.lv

+ 371 20003328

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 3 mēneši 14 dienu portālā
Bija online 13 maijā 21:19
Meklētājs būvniecības nozarē