Kā papildus nopelnīt? Aktuālie padomi

Kā papildus nopelnīt?

Otrdiena, 21 decembrī, 2021

Šodien internetā ir daudz „vietu”, kur cilvēki var risināt kā sadzīves uzdevumus, tā arī biznesa uzdevumus, atrast darbu vai piedāvāt sabiedrībai savus pakalpojumus.
No vienas puses, tās ir personas, kurām vajadzīgs, lai darbs tiktu izpildīts, no otras puses – nopelnīt naudu. Īpaši tas attiecas uz rutīnas uzdevumiem, kas jāveic katru dienu, bet varbūt arī vairākas reizes dienā.
Pie tādiem rutīnas darbiem var attiecināt santehnikas remontu, dzīvokļa uzkopšanu, mēbeļu remontu, mājdzīvnieku kopšana u.c.

Handyman at a construction site in the process of drilling a wall with a perforator Free Photo

Kādu no platformām izvēlēties?

AnyDo.lv palīdz cilvēkiem nopelnīt naudu un risināt ikdienas uzdevumus kā privātām personām, tā arī uzņēmumiem, kas meklē iespēju sevi pieteikt, vajag ienākt AnyDo.lv vietnē, reģistrēties un aprakstīt savu problēmu.
 
Ir svarīgi zināt, ka visi, bez izņēmuma, AnyDo.lv servisa izpildītāji iziet pamatīgu pārbaudi. Pirms apstājaties pie konkrēta izpildītāja izvēles, varat iepazīties ar atsauksmēm par viņu no iepriekšējiem darba devējiem, kā arī apskatīt viņa reitingu. Ja jums iepaticies izpildītājs bez atsauksmēm un reitinga, tā arī var būt, jūs varat ar viņu sazināties un uzdot interesējošus jautājumus, kas palīdzēs izvērtēt speciālista kvalifikāciju. 


Electrician builder with beard worker in a white helmet at work, installation of lamps at height. professional in overalls with a drill on the repair site. Free Photo

Darba priekšrocības strādājot ar AnyDo

1. Profils, kas dod tiesības būt vienlaicīgi kā izpildītājam, tā arī pasūtītājam. Piekrītiet, ka tas ir ļoti ērti. Ja jūs, piemēram, esat programmētājs, tad sastādot uzdevumu dizaina izveidei un kontentam, jūs varat izpildīt kompleksu uzdevumu pilna cikla mājaslapas izveidei. Proti, apvienojoties ar dizaineri un kopīraiteri, nākotnē jūs varēsiet izpildīt vairāk sarežģitus un ienesīgākus uzdevumus.  

2. Nav jāmaksā! AnyDo ir absolūti bezmaksas serviss, visi maksājumi starp izpildītāju un pasūtītāju tiek realizēti pa tiešo saskaņā ar vienošanos vai pēc līguma.
 
3. Ērta meklēšana. AnyDo vietnē meklēšana ar kaut ko atgādina visiem mums pazīstamo Google. Nav vairs jāmeklē pa visu mājaslapu, lai atrastu uzdevumus, kas jums ir interesanti un atbilst jūsu kvalifikācijai.



Kā kļūst par AnyDo izpildītāju?

Vispirms jums vajag reģistrēties un jāpārbauda statusa apstiprinājuma procedūra.  Un tad jūs varat pilnvērtīgi uzsākt darbu.

Anydo Lv @anydolv
https://www.m.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 1 diena portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē