Kļūdas un iespējas, meklējot darbu. Aktuālie padomi

Kļūdas un iespējas, meklējot darbu.

Trešdiena, 8 decembrī, 2021

Nevienam nav noslēpums, ka šobrīd lielākajai daļai no mums ir lūzuma laiks. Joprojām pastāv grūtības ar darba meklēšanu.

Šī gada trešajā ceturksnī Latvijā tika fiksēti 67,9 tūkstoši bezdarbnieku, tas ir par 13,5 tūkstošiem mazāk nekā pirms gada un par 5,5 tūkstošiem mazāk nekā iepriekšējā ceturksnī. Bet vai tik viss ir bezcerīgi darba tirgū? Protams, nē.

Ar katru dienu pieaug vakances un cilvēkiem joprojām nepieciešami būvdarbi, celtniecības darbi, sadzīves tehnikas, apavu vai auto  remontdarbos; ir nepieciešami repetitoru vai treneru pakalpojumi fitnesa klubā; ēkās, birojos un dzīvokļos ir tomēr vajadzīgi uzkopšanas pakalpojumi, kā arī skaistumkopšanas un veselības pakalpojumi nav pēdējā vietā ikkatra dzīvē. 

Kā un kur atrast savu klientu?

Laiks, kurā mēs  dzīvojam, neņemot vērā grūtības, kas ir, sniedz mums ne mazums iespēju izaugsmei un attīstībai. Kopā ar mūsu partneriem gribam piedāvāt Jums vienu no tādām iespējām.

Tas ir 
AnyDo – tiešsaistes serviss individuālo speciālistu meklējumiem, kas ir gatavi risināt Jūsu sadzīves un biznesa uzdevumus.

Kā darbojas AnyDo?

Lai kļūtu par AnyDo izpildītāju, vajag tikai veikt pāris vienkāršus soļus.

SOLIS 1
Reģistrēties vietnē, pārejot uz šo saiti un aizpildot reģistrācijas veidlapu.




Pēc tam Jūsu e-pastā, kas norādīts reģistrējoties, pienāks vēstule ar reģistrēšanās apstiprinājumu.
 
SOLIS 2
 Nodaļā „Profils: aizpildīt veidlapu”, ietverta  personīgā un kontaktdatu  informācija. Ir svarīgi pievēst uzmanību sadaļām::
«Specializācija». Šeit ir nepieciešams izvēlēties kategorijas, kas attiecas uz Jūsu profesionālo darbību , pēc kuras cilvēki varēs vietnē Jūs atrast. 
«Speciālista informācija»–sadaļa, kurā Jūs brīvā formā aprakstāt pakalpojumus, kurus Jūs sniedzat, kā arī to izmaksas (pēc vēlmes). 




«Darba laiks».  Atlasot speciālistus, darba laiks ir viens no noteicošajiem faktoriem. Nav retums gadījumu, kad klients var pieņemt speciālistu vai nu noteiktās  stundās darba nedēļā, vai arī brīvdienās, vai pat svētku dienās.  
«Portfolio». Tā ir vieta, kur potenciālie klienti varēs ieraudzīt un novērtēt Jūsu iepriekšējos projektus un veikt izvēli Jūsu labā.




SOLIS 3
Vertifikācija (personas apstiprinājums)
AnyDo ir 3 vertifikācijas veidi:
- Pēc pases
- Pēc e-pasta adreses
- Pēc telefona numura




Statusu «Pārbaudīts izpildītājs» saņem cilvēks, kurš ir izpildījis visus 3 punktus, kā arī ir bijis apstiprināts no mūsu menedžera puses, kurš savukārt personīgi pārbaudījis katru veidlapu. Pārbaudes procedūra aizņem līdz 5 darba dienām.
Protams, uzsākot darbu AnyDo nav obligāts «Pārbaudīta izpildītāja» statuss, pietiek pat ar pašu vienkāršāko vertifikāciju, pēc e-pasta adreses, tomēr, izpildītājiem, kas ir izgājuši pilnu vertifikāciju, ir vesela rinda priekšrocību :

  1. «Pārbaudītiem izpildītājiem» ir daudz lielāka uzticēšanās no potenciālo klientu puses, kad runa ir par projektiem, kas pārsniedz 150 Euro summu;
  2. «Pārbaudītiem izpildītājiem» ir prioritāte, kad parādās jauni pakalpojumu pasūtījumi;
  3. «Pārbaudītie izpildītāji»  var pamatoti pieprasīt augstāku cenu par vidējo.

 
SOLIS 4
Pēc reģistrēšanās un personīgā profila aizpildīšanas var sākt darbu.

Uzdevumu meklēšana
Sadaļā «Visi uzdevumi» Jūs atradīsiet pieprasījumu sarakstu no klientiem, kuriem vajadzīga Jūsu palīdzība.  

Visi uzdevumi ir sagrupēti pēc kategorijām. Ekrāna labajā pusē varat izvēlēties Jūs interesējošo kategoriju un aplūkot visus uzdevumus, kas uz to attiecas.



Pieteikuma iesniegšana
Atstājiet Jūsu pieteikumu pie uzdevumiem, kas Jūs ieinteresēja. Jau iepriekš pārdomājiet, kā labāk piedāvāt savus pakalpojumus, uzrakstiet pieteikumā par darba pieredzi pēc līdzīgiem pieteikumiem, kā arī par Jūsu darba noteikumiem, strādājot ar Jums. 

AnyDo padoms: kamēr Jums nav atsauksmju, piedāvājiet atlaides par pakalpojumiem vai bonusus – tā Jūs pievērsīsiet pasūtītāja uzmanību un ātrāk dabūsiet savu pirmo pasūtījumu. Jebkurā gadījumā, jo Jūs labāk sagatavosities, jo būs labāks rezultāts. 

Reitings
Veiksmīgi paveikti uzdevumi ietekmē izpildītāja reitingu, kas nākotnē ļaus pretendēt uz labākiem pasūtījumiem. Pēc izpildītā uzdevuma mēs lūdzam pasūtītāju atstāt atsauksmi un novērtēt izpildītāja darbu pēc 3 parametriem: darba kvalitāte, pieklājība un punktualitāte. Maksimālais novērtējums – 5 punkti. TOP izpildītājiem ir ne mazāk kā 90% atsauksmju ar maksimāliem novērtējuma punktiem. 
 
AnyDo.lv – tā ir absolūta bezmaksas platforma, ko izveidojuši cilvēki cilvēkiem. Visus izdevumus par reklāmu un par klientu piesaistīšanu serviss uzņemas  pats uz sevis.

Visus norēķinus par paveikto darbu Jūs veicat ar klientu paši pa tiešo Jums izdevīgākā veidā bez AnyDo līdzdalības.  
Mūsu misija – palīdzēt speciālistiem  satikt savu klientu. Jums tas maksās tikai nedaudz Jūsu laika reģistrējoties un aizpildot savu personīgo profilu. 

Piekrītiet, ne tik dārgi par teicamu iespēju?

Anydo Lv @anydolv
https://www.m.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 1 diena portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē