Tiešsaistē norisināsies BiSMART konference par būvniecību un enerģētiku Ziņas

Tiešsaistē norisināsies BiSMART konference par būvniecību un enerģētiku

Otrdiena, 30 novembrī, 2021

Aizvien lielāku nozīmi būvniecības un enerģētikas jomā ieņem modernās tehnoloģijas un to piedāvātie risinājumi, kas ietver gan inovatīvus un mobilus, gan videi draudzīgus produktus un pakalpojumus. Kāda nākotne sagaida būvniecības un enerģētikas nozari? Kādi izaicinājumi un iespējas paveras, padarot elektroapgādi zaļāku? Kādas priekšrocības sniedz alternatīvie finanšu risinājumi būvniecībā, viedo dokumentu vadība būvniecības procesa atbalstam un gudrais birojs? Par visu to un daudz ko citu 30. novembrī biznesa tehnoloģiju platformas BiSMART rīkotajā tiešsaistes konferencē “Būvniecība un enerģētika”.

Pasākumu kā ierasts atklās BiSMART vadītājs Juris Kabakovs, kurš dalīsies ar galvenajiem būvniecības un enerģētikas attīstības virzieniem nākotnē. Ar kādiem izaicinājumiem un iespējām jāsastopas, virzoties pretī zaļākai elektroapgādei, atklās Sadales tīkls valdes priekšsēdētājs Sandis Jansons. Ar aktuālākajām tendencēm būvniecības jomā un ar to saistītu uzņēmumu attīstībā iepazīstinās būvniecības nozares eksperts Aleksandrs Švaikovs. Kas ir gudrais birojs un kā tas var palīdzēt būvniecības un enerģētikas nozarei, atklās Corporate Solutions grupas biznesa attīstības vadītājs Imants Felsbergs. Par alternatīvajiem finanšu resursiem būvniecības nozarē pastāstīs Factris Latvija izpilddirektors Kaspars Barons. Kā inteliģenta dokumentu vadība var palīdzēt būvniecības procesos, atklās Digital Mind vadītājs Rinalds Sluckis. Par gudriem un pārdomātiem siltumapgādes risinājumiem pilsētā plašāk pastāstīs Gren biznesa vadītājs Latvijā Andris Vanags. Ar pieredzes stāstu par digitālo risinājumu ieviešanu būvniecības un enerģētikas nozarē dalīsies Storent Latvija direktors Guntis Grīnbergs. Ar jaunāko IT materiālu apskatu stabilu biznesa pamatu izbūvei iepazīstinās Lursoft IT korporatīvo klientu konsultante Rūta Beirote

Konferencē īpaši aicinām pieteikt savu dalību būvniecības, arhitektūras, nekustamo īpašumu attīstītāju uzņēmumu īpašniekus, vadītājus un augstāko menedžmentu. Enerģētikas, siltumapgādes, ūdenssaimniecības, elektroenerģijas, gāzes, kurināmā un degvielas uzņēmumu īpašniekus, vadītājus un augstāko menedžmentu.

Konference “Būvniecība un enerģētika” norisināsies tiešsaistē. Reģistrētie dalībnieki to varēs vērot bismart.lv, kā arī BiSMART Facebook kontā. Kā ierasts lektoriem būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus, kā arī saņemt konsultācijas un ieteikumus. 

BiSMART ir vērienīgākā multimediju un komunikācijas platforma par biznesa tehnoloģijām Latvijā, kas, apvienojot spēcīgākos nozares profesionāļus un progresīvākos uzņēmumus, sadarbībā veido izcilu saturu. Piemēram, regulāras augstākā standarta klātienes konferences, blogs, e-ziņas, video materiāli un noderīgi padomi.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē