13. jūnijā būs izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos Ziņas

13. jūnijā būs izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos

Otrdiena, 13 jūnijā, 2017

Šodien no aptuveni plkst. 19:00, saistībā ar Pasaules strādājošo un amatieru sporta spēļu dalībnieku gājienu, būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā maršrutos, kas skar K.Valdemāra ielu posmā no O.Kalpaka bulvāra līdz Stabu ielai.

AUTOBUSI

11. maršruta autobusi kursēs no Abrenes ielas pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Bruņinieku ielu, K.Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Uz Abrenes ielu kursēs pa maršrutu līdz K.Valdemāra ielai, tālāk pa K.Valdemāra ielu, Stabu ielu, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu.
20. maršruta autobusi kursēs uz Pļavnieku kapiem pa Pulkveža Brieža ielu, Kalpaka bulvāri, K.Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Stabu ielu un tālāk pa maršrutu.
37., 41. un 53. maršruta autobusi kursēs uz Esplanādi pa maršrutu līdz K.Valdemāra ielai, tālāk pa K.Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības bulvāra un Elizabetes ielas krustojumā apgriežas braukšanai pretējā virzienā, Brīvības bulvāri un tālāk pa maršrutu.

TROLEJBUSI

3. maršruta trolejbusi kursēs no Centrāltirgus uz Sarkandaugavu un Kundziņsalu pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Bruņinieku ielu, K.Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. No Sarkandaugavas un Kundziņsalas kursēs pa maršrutu līdz K.Valdemāra ielai, tālāk pa K.Valdemāra ielu, Stabu ielu, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri un tālāk pa maršrutu.
5. maršruta trolejbusi kursēs no “Daugavas stadiona” pa maršrutu līdz K.Valdemāra ielai, tālāk pa K.Valdemāra ielu, Stabu ielu, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, K.Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. No Paula Stradiņa slimnīcas uz “Daugavas stadionu” kursēs pa K.Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Bruņinieku ielu, K.Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.
12. maršruta trolejbusi kursēs no Šmerļa uz Āgenskalna priedēm pa Brīvības gatvi, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, K.Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.
25. maršruta trolejbusi kursēs no Iļģuciema uz Brīvības ielu pa maršrutu līdz K.Valdemāra ielu, tālāk pa K.Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Bruņinieku ielu, K.Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. No Brīvības ielas uz Iļģuciemu kursēs pa Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, K.Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.
Pieturvieta “Rīgas 1. slimnīca” gājiena laikā trolejbusiem būs slēgta.
Pieturvieta “Bruņinieku iela” virzienā uz Sarkandaugavu būs pārcelta uz Bruņinieku ielas, tieši pirms krustojuma ar K.Valdemāra ielu.

Avots: riga.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 23 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē