Remontdarbu dēļ būs ierobežota transporta kustība pa dzelzceļa pārbrauktuvi Olainē Ziņas

Remontdarbu dēļ būs ierobežota transporta kustība pa dzelzceļa pārbrauktuvi Olainē

Pirmdiena, 1 novembrī, 2021

No šodienas līdz 4.novembrim VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) veiks dzelzceļa pārbrauktuves remontdarbus Olainē, Rīgas ielā, aģentūru LETA informē LDz pārstāvji.

Remontdarbu laikā transporta kustība pa pārbrauktuvi noteiktos laikos tiks slēgta vai organizēta pa vienu braukšanas joslu.

Pārbrauktuve tiks slēgta no šodienas plkst.23 līdz 2.novembra plkst.6 un no 2.novembra plkst.23 līdz 3.novembra plkst.6. Tikmēr 3.novembrī un 4.novembrī no plkst.10 līdz 15 autotransporta kustība tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu.

LDz aicina autovadītājus būt saprotošiem un izvēlēties citus apbraukšanas ceļus, tādējādi izvairoties no iespējamiem sastrēgumiem intensīvajās satiksmes stundās.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī sešas meitassabiedrības - "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", kā arī loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online pirms 1 stundas
Meklētājs būvniecības nozarē