Skates “Gada labākā būve Latvijā 2020” fināla prezentācijas – tiešsaistē Ziņas

Skates “Gada labākā būve Latvijā 2020” fināla prezentācijas – tiešsaistē

Otrdiena, 17 augustā, 2021

Skates Gada labākā būve Latvijā 2020 fināla objektu prezentācijas trešdien, 18.augustā, ikviens var skatīties tiešsaistē. Tās internetā raidīs no Rīgas Celtniecības koledžas divās paralēlās grupās.

 

Eksperti finālam katrā nominācijā izvirzījuši vairākus objektus. Kā uzsver Latvijas Būvnieku asociācijas un skates žūrijas vadītājs Normunds Grinbergs, pieteiktās būves ir izpildītas tik labā kvalitātē, ka fināla dalībnieku skaits ir lielākais skates rīkotāju pieredzē.

 

Objektu prezentācijas ir vērtīgs informācijas avots ikvienam nozares dalībniekam, jo tajās arhitekti, būvnieki, projektētāji, pasūtītāji sniedz daudz praktiskas informācijas par būvju radīšanas un tapšanas procesu. Prezentācijas ritēs no pulksten 9.30 līdz 17.

 

Objektu dalījums grupās un prezentāciju secība ir apskatāma ŠEIT.

 

Prezentācijas tiešsaistē varēs skatīties rīt, 18.augustā, no plkst.9.30: ŠEIT.

 

Jau vēstīts, ka 2020.gada labākās būves vērtē 8 nominācijās. Finālā prezentēs 5 dzīvojamās jaunbūves, 7 publiskās jaunbūves un 4 ražošanas ēkas, 7 pārbūvētus un 4 restaurētus objektus, 6 inženierbūves un 6 ainavu labiekārtojumus, kā arī 6 koka būves un 3 BIM projektus.

 

Skates eksperti jūlijā 10 dienās nobraukuši vairāk nekā 3000 km, klātienē apskatot visā Latvijā pieteiktās būves. Rīkotāji pateicas skates atbalstītājiem, kas ik gadu dod iespēju novērtēt Latvijas būvnieku veikumu, kā arī būvju pieteicējiem un radītājiem. Visas pieteiktās būves būs iekļautas skates gadagrāmatā. Skates rīkotāji iecerējuši pēc kārtējā cikla noslēguma apkopot žūrijas novērojumus, lai palīdzētu būvju veidotājiem turpmākajā darbā.

 

Skates rīkotājas ir Latvijas Būvnieku asociācija un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar 15 būvniecības nozares nevalstiskajām organizācijām, Būvniecības valsts kontroles biroju, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Latvijas Pašvaldību savienību, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti, RISEBA FAD un nozares žurnālu Būvinženieris.

 

Skates Gada labākā būve Latvijā 2020 titulsponsors – kompānija Tikkurila, atbalstītāji – Vivacolor, Saint-Gobain, Bauroc, Mitek Baltic, S.B.C., Mapei, EJOT, CMB, IIZI, PERI, InfoEra Latvia, Promat. Informatīvie atbalstītāji: žurnāls Būvinženieris, LETA, TVNET, Nozare.lv, City24, building.lv, būvlaukums.lv, abc.lv, buvbaze.lv.

 

Vairāk informācijas: Baiba Mierkalne, tālrunis 26484891, e-pasts gadabuve@gmail.com.

Buvinzenieru Savieniba @latvijas_buvinzenieru_savienba
https://www.m.buvbaze.lv/latvijas_buvinzenieru_savienba/
3 gadi 6 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 16 oktobrī 11:56
Meklētājs būvniecības nozarē