Sāk Vidzemes slimnīcas vairāku nodaļu pārbūves projektēšanu Ziņas

Sāk Vidzemes slimnīcas vairāku nodaļu pārbūves projektēšanu

Ceturtdiena, 15 aprīlī, 2021

Vidzemes slimnīcas Reanimācijas-anestezioloģijas nodaļas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības (NMP) un pacientu uzņemšanas nodaļas pārbūves projektēšana izmaksās 94 000 eiro, informēja SIA Vidzemes slimnīca.

Turpinot sakārtot Vidzemes slimnīcas infrastruktūru, plānots pārbūvēt un paplašināt Reanimācijas-anestezioloģijas nodaļu un Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļu. Aprīļa sākumā parakstīts līgums ar SIA Nams par telpu pārbūves projekta izstrādi un autoruzraudzību.

Telpu pārbūves galvenais mērķis ir tās pielāgot augošajai pacientu plūsmai, jaunajām epidemioloģiskajām prasībām un ierobežot hospitālo infekciju izplatīšanos, izbūvējot izolatorus. Pacientu un personāla ērtībām tiks paplašinātas un funkcionāli iekārtotas nodaļu telpas.

Pārbūves rezultātā pacientu plūsmas būs labāk strukturētas un iespējamie infekciozie saslimušie tiks operatīvāk nodalīti no pārējiem.

Pārbūves projektēšanas izmaksas ir 94 tūkstoši eiro. Tās ietver tehniskās dokumentācijas sagatavošanu un objekta 3D modeļa izstrādi rezultāta vizualizācijai.

SIA Nams ir ilggadējs Vidzemes slimnīcas sadarbības partneris, pēc kura projektiem veikta  vairāku nodaļu pārbūve.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.m.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē