Būvdarbu dēļ Valmierā slēdz gājēju kustību pa Gaujas centra tilta kreisās puses ietvi Ziņas

Būvdarbu dēļ Valmierā slēdz gājēju kustību pa Gaujas centra tilta kreisās puses ietvi

Ceturtdiena, 8 aprīlī, 2021

Būvdarbu dēļ Valmierā šodien un rīt, 9.aprīlī, slēgta gājēju kustība pa Gaujas centra tilta kreisās puses ietvi, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Teodora Ūdera ielā notiekošo būvdarbu dēļ un nepieciešamību apakšzemes komunikācijas savienot ar Cēsu ielu šodien un rīt gājēju un velobraucēju kustībai pilnībā slēgta būs gājēju ietve pār Gaujas centra tiltu Valmierā, tā kreisajā jeb Valmieras autoostas pusē. Gājēji Gaujas tiltu varēs šķērsot pa tā labās puses, proti, Valmieras integrētās bibliotēkas/ Vidzemes Augstskolas puses ietvi, norādīja Bieziņa.

Būvdarbu norises vieta būs tikai tas gājēju ietves posms, kur Teodora Ūdera iela savienojas ar Cēsu ielu. Taču automašīnu satiksme pār Gaujas tiltu ir ļoti intensīva, un rakšanas darbi notiek visā pārbūvē esošajā Teodora Ūdera ielā.

"Tādēļ aicinām gājējus un velobraucējus būt īpaši atbildīgiem, ievērot izvietotās zīmes un neuzsākt kustību pa gājējiem slēgto Gaujas tilta pusi. Nonākot pie būvdarbu zonas, to nebūs iespējams apiet," brīdināja pašvaldības pārstāve.

Ieteicams jau laikus izvēlēties tādu maršrutu, lai Cēsu iela nebūtu jāšķērso tam neparedzētā vietā. Pašvaldība lūdz arī autovadītājus šodien un rīt Cēsu ielas posmu no centra rotācijas apļa līdz tiltam pār Gauju braukt īpaši uzmanīgi, samazinot braukšanas ātrumu.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē