Ievērojamākie satiksmes ierobežojumi ir uz Ventspils šosejas, kur būvdarbi norisinās septiņos posmos - Babītes novadā, Jūrmalā aiz tilta pār Lielupi un uz tā, kā arī garākā posmā Tukuma un Ventspils novadā. Satiksmi tur regulē ar luksoforiem un ir noteikts ātruma ierobežojums.

Jaunākie remontposmi ir pie pagrieziena uz Kandavu un pirms Pūres.

Intensīvas satiksmes plūsmas laikā ir iespējami sastrēgumi un jārēķinās ar papildu laiku ceļā.

Tāpat uz Valmieras šosejas pirms Valkas, kur jārēķinās ar trim luksoforu posmiem. Darbi turpinās arī abpus Valmierai posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam.

Satiksmes ierobežojumi ir arī uz Vidzemes šosejas starp Siguldu un Augšlīgatni, kā arī autoceļa Rēzekne-Daugavpils posmā no Daugavpils līdz Medumiem, kur satiksmi regulē astoņi luksoforu pāri. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir vairāk nekā stunda.

Vienlaikus satiksme ir apgrūtināta uz autoceļa starp Rēzekni un Ludzu. Arī tur satiksmi regulē luksofori un ceļā jāpavada papildu pusstunda.

Autovadītājiem jārēķinās arī ar citiem satiksmes ierobežojumiem. Aktuālā informācija par tiem un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, "www.lvceli.lv", kā arī aplikācijā "Waze".