Atrast nedārgu dzīvokļu remonta  meistaru? Aktuālie padomi

Atrast nedārgu dzīvokļu remonta meistaru?

Piektdiena, 12 februārī, 2021

Dzīvokļu renovācija vienmēr ir bijusi spēka un pārliecības pārbaude. Šis process prasa milzīgu materiālo un morālo sagatavotību, un, lai to pareizi organizētu, ir nepieciešams laiks un pārdomātas darbības.

Bez skaidra plāna remonta darbu īstenošana, to apjoms, tāme, nepieciešamie materiāli ir tas pats, kas naudas izmetšana kanalizācijā. Remonta materiālu cena ir atkarīga no iegādes vietas, veikala, to īpašībām un daudzums. Labi meistari par saviem pakalpojumiem paņem labu summu.

Rakstā mēs jums pastāstīsim par  dzīvokļu remontu savām rokām un to, kur atrast labus remonta meistarus par izdevīgu cenu.

New life. adult family moved to a new house or apartment. spouses and children look happy and confident. moving, relations, new life concept. unpacking boxes with their things, playing together. Free Photo

No kā sākt dzīvokļa remontu?


Pēc tam, kad esat izplānojis tāmi, apjomus, nepieciešamos materiālus, jums jāplāno remonta darbu veikšanas procedūra. Tas ļaus ietaupīt laiku, jo jūs jau iepriekš zināt, kādi instrumenti un materiāli ir nepieciešami noteiktās darba jomās.

Māja vai vasarnīca ir obligāti jāremontē, sākot ar „visnetīrākajiem” darbiem, proti, sienu demontāžu, veco grīdas segumu vai veco tapetes noņemšanu. Lai noņemtu veco grīdu uz griestiem un sienām, jums jāizmanto ūdens un špakteļlāpstiņa. Šis darbs ir diezgan darbietilpīgs un laikietilpīgs, tāpēc, lai darbu paveiktu efektīvi, jums būs nepieciešama pacietība un smags darbs, pretējā gadījumā pēc grīdas krāsošanas var veidoties burbuļi. Veco krāsu var noņemt tikai ar lāpstiņu.

Meistars,  kurš uzcēla daudzstāvu ēku, no iekšpuses veica paviršu aptuvenu apdari, izmantojot universāku maisījumu. Šajā gadījumā jums jāpiesit visas virsmas un, ja bija iespējams atrast tukšas vietas, noņemiet slikti izpildīto apmetumu. Ja tas nav izdarīts, tad pēc kāda laika nokritīs jauns apmetuma slānis.

Tāpat viens no netīro darbu veidiem ir veco palodžu un logu nomaiņa, kā arī logu nogāžu projektēšana. Šie darbi jāveic remonta sākumposmā, jo nākamajos remonta posmos netīrumi, putekļi un gruveši būs nepieņemami. Tiklīdz esat
uzstādījis palodzes un logus, tie jāiesaiņo ar īpašu plēvi, un, lai izvairītos no skrāpējumiem, uz palodzēm jāuzliek kokšķiedras plātnes, pretējā gadījumā jums būs nepieciešams logu meistars.

Grīdas segums jāveic tūlīt pēc visu demontāžas darbu pabeigšanas, jo pilnīga žāvēšana var ilgt vairāk nekā mēnesi.

The young and cute couple repairs the room Free Photo

Vai man pašam jāveic remonts vai jāsazinās ar profesionāli?

Tradicionāli dzīvokļa remontu var veikt divos veidos: neatkarīgi (remonta kvalitāte ir atkarīga tikai no jums, un jūs pats to kontrolējat, lai gan tas nav tik dārgs) un ar remonta meistaru  palīdzību (bet, lai atrastu profesionālus darbiniekus, jums būs jāpapūlas diezgan daudz).

Lai ietaupītu naudu dzīvokļa vai mājas atjaunošanā, pievērsiet uzmanību vietējiem būvmateriāliem un neiegādājieties importētus produktus virtuvei, vannas istabai vai viesistabai, kā arī labi pazīstamus zīmolus. Ne vienmēr visdārgākais ir labākais. Tomēr esiet gatavs tam, ka vietējie būvmateriāli vai jauni interjera priekšmeti var nebūt tik lēti.

Kā redzat, jums būs jāpavada daudz laika, liedzot sev relaksāciju un saziņu ar ģimeni. Bet vai ir vērts nest šādus upurus, ja ir labāks variants?

Young couple doing apartment repair together themselves. married man and woman doing home makeover or renovation. concept of relations, family, love. measuring the wall, preparing for design. Free Photo

Labs meistars nedārgi - vai tas ir iespējams?

Lai ietaupītu naudu, jūs varat algot celtniekus vai remontmeistar us "ārpus sezonas", tas ir, ziemā. Latvijas meistari samazina pakalpojumu cenas līdz 30% un zemāk. Tomēr šajā gadījumā nelabvēlīgi laika apstākļi gatavu remontdarbu žāvēšanai var kļūt par trūkumu.

Visizdevīgākā iespēja ir tieši sazināties ar uzticamu meistaru, nevis ar uzņēmuma starpniecību. Šo iespēju piedāvā AnyDo platforma. Šeit jūs atradīsit gan plaša, gan šaura profila speciālistus. Piemēram, meistars uz stundu palīdzēs atrisināt nelielas sadzīves problēmas, kamīnu meistars ātri salabos sadrupušos mūrus, bet sertificēti gāzes meistari palīdzēs savienot plīti virtuvē.

Vietnes galvenās atšķirības ir:

  • zemas darba izmaksas augstas konkurences dēļ (meistariem nav izdevīgi paaugstināt cenu);
  • augsta profesionalitāte (visus speciālistus pārbaudām mēs);
  • patiesu pārskatu pieejamība.

Lai pasūtītu nepieciešamo pakalpojumu, vietnē veiciet vienkāršu reģistrācijas procedūru. Izveidojiet pasūtījumu, norādiet vēlamās izmaksas un noteikumus un gaidiet speciālistu atbildes. Izvēloties, iesakām pievērst uzmanību atsauksmēm un
reitingiem. Bet, ja meistaram vēl nav atsauksmju (iespējams, viņš vietnē reģistrējās pavisam nesen), varat rēķināties ar zemākām darba izmaksām.

AnyDo ir vieta, kur klients vienmēr atradīs labu meistaru par pieņemamu cenu! Pārliecinieties arī par to arī jūs!

Anydo Lv @anydolv
https://www.m.buvbaze.lv/anydolv/
3 gadi 8 mēnešu 22 dienas portālā
Bija online 21 martā 09:55
Meklētājs būvniecības nozarē