Skatē Ziņas

Skatē "Gada labākā būve 2020" saņemti vairāki pieteikumi

Pirmdiena, 25 janvārī, 2021

Skates Gada labākā būve Latvijā 2020 rīkotāji ar gandarījumu vēsta, ka vērtēšanai iesniegti dati par vairākiem pērn izcili radītiem objektiem.

 

Saņemti būvju pieteikumi gan no VAS Valsts nekustamie īpašumi, gan no nekustamo īpašumu attīstības un būvniecības uzņēmumiem, kā arī no pašvaldībām.

 

Gaidām pērn nodoto būvju, infrastruktūras objektu, vides labiekārtojuma projektu pieteikumus no uzņēmumiem, pašvaldībām, valsts iestādēm, nevalstiskajām organizācijām – ikviena nozares profesionāļa, kam zināms slavējams veikums nozarē.

 

Pieteikumus gada labākajām būvēm gaidām līdz 29.janvārim. Pieteikumu formas atrodamas saitē Pieteikt būvi skatei.

 

Skates žūrija – ap 50 profesionāļu no nozares nevalstiskajām organizācijām, uzņēmumiem, valsts un pašvaldību institūcijām, izglītības iestādēm – pirmajai vērtējamo objektu atlasei sanāks februārī.

 

Atgādinām, ka ikviens var pieteikt savu mazo Gada prieku – nelielu objektu, infrastruktūras daļu, ainavas elementu – foto un pamata datu ievietošanai skates Gadagrāmatā. Te publicēsim informāciju par nelieliem objektiem, kas izceļas ar detaļu precizitāti, ilgtspējīgiem risinājumiem un ir uzskatāmi par labās prakses piemēru būvniecībā. Pieteikums digitāli aizpildāms vietnes gadabuve.lv augšējā rīkjoslā Pieteikties.

 

Vairāk informācijas: gadabuve.lv,  skates koordinatore Baiba Mierkalne, gadabuve@gmail.com, +371 26484891.

 

Skates organizatori un Gadagrāmatas izdevēji ir Latvijas Būvnieku asociācija un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar Būvniecības Valsts kontroles biroju, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti, RISEBA FAD, Latvijas Pašvaldību savienību, 14 būvniecības nozares sabiedriskajām organizācijām un žurnālu Būvinženieris.

 

Skates Gada labākā būve Latvijā 2020 titulsponsors – kompānija Tikkurila, nomināciju sponsori – Vivacolor, Saint-Gobain, S.B.C., Bauroc, Mitek Baltic, MAPEI, EJOT, PERI un informatīvie atbalstītāji: žurnāls Būvinženieris, LETA, TVNET, Nozare.lv, City24, building.lv, būvlaukums.lv, abc.lv, buvbaze.lv.

Buvinzenieru Savieniba @latvijas_buvinzenieru_savienba
https://www.m.buvbaze.lv/latvijas_buvinzenieru_savienba/
3 gadi 5 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 16 oktobrī 11:56
Meklētājs būvniecības nozarē