Taupa naudu, taupa jumtu - Controlit Ziņas

Taupa naudu, taupa jumtu - Controlit

Trešdiena, 28 oktobrī, 2020

Plakano jumtu nozarē starptautiski patentēts risinājums radīts Latvijā – austas stiklašķiedras materiālu, kas apstrādāts ar nerūsējošo tēraudu nano tehnoloģijā izstrādājis un ražo uzņēmums Controlit Factory.

 

Uzņēmuma dibinātājiem nebija šaubu, ka plakanie jumti rada noteiktas problēmas un testējot dažādas materiālu kombinācijas tika iegūts produkts, kas ļauj pārbaudīt jumtu, novēršot tecēšanu.

 

Ilgtermiņā mehāniski bojājumi jumta hidroizolācijas kārtā var nest būtiskus zaudējumus, bieži pēc jumiķiem strādājošie speciālisti bojā jumta segumu un iestrādājot zem tā Controlit, iespējams konstatēt defektus. Materiāls vada elektrību un veicot pārbaudes, var noteikt precīzas bojājumu vietas, bieži jumtus pārbauda jumiķi, kas paši arī ieklāj materiālu, pārbaudes var veikt arī Controlit Factory speciālisti, kuri arī nodrošina tehnisko atbalstu objektā.

 

Produkts tiek izmantots dažādos projektos – arī privātmājās, daudzdzīvokļu mājās, pašvaldību ēkās, industriālajos objektos. Pozitīvas atsauksmes par Controlit funkcionalitāti un tehniskajām īpašībām saņemtas no nozīmīgiem privāto investoru objektiem Latvijā – tirdzniecības centra Origo paplašināšana, Magdelēnas kvartāls, Jaunā Teika. Uzņēmums sadarbojas ar lielākajiem jumta materiālu ražotājiem Mapei, Soprema, Icopal, Technonicol, Bauder u.c.

 

Plašāka informācija www.controlit.lv,
Kristaps Draudiņš,
Controlit Factory izpilddirektors

 

Kristaps Draudiņš @user_4243982
Izpilddirektors SIA Controlit Factory
3 gadi 6 mēnešu 7 dienu portālā
Bija online 11 decembrī 09:18
Meklētājs būvniecības nozarē