EasySpray – ērtas putas profesionālam rezultātam Būvniecība

EasySpray – ērtas putas profesionālam rezultātam

Otrdiena, 13 oktobrī, 2020

Inženiertīklu un komunikācijas šahtu apstrādei, kā arī citiem izolēšanas darbiem ērti izmantojamas izsmidzināmās izolācijas putas Easyspray, kas pielāgojas virsmām, izveidojot siltumu un skaņu izolējošu kārtu. Ērti lietot šahtu, cauruļu, tvertņu un citu konstrukciju, kā arī bēniņu, balkonu, un citu telpu siltināšanai un vietām, kur rodas aukstuma tilti, kā durvīm un griestiem.

Siltinot komunikāciju šahtas, putas ērtāk ieklāt pirms pārējiem inženiertehniskajiem elementiem, taču darbus iespējams veikt arī jau aprīkotā konstrukcijā, jo izolācijas materiāls viegli pielāgojas jebkurai virsmai, aizpildot izliekumus. Absorbējošas virsmas pirms putu iestrādes jāsamitrina un jāuzklāj materiāls vienmērīgi, putu apjoms pēc izsmidzināšanas pieaug divreiz, optimāls biezums ir 2cm.

Efektīvai skaņas izolācijai svarīgi pilnībā noklāt šahtas savienojuma vietas. Iespējams noklāt inženiertīklu caurules. Jebkuros siltināšanas darbos Easyspray var klāt vairākās kārtās, nogaidot, kamēr iepriekšējā kārta sacietē un samitrinot to. Materiāls salīdzinot ar citiem izsmidzināmajiem izolācijas materiāliem izdala mazāk nekā 0,1% kaitīgo izgarojumu.

Vairāk informācijas mājaslapā penosil.lv.

Kirills Sokolovs @kirills_sokolovs
https://www.m.buvbaze.lv/kirills_sokolovs/
6 gadu 5 mēnešu 5 dienu portālā
Bija online 17 februārī 15:14
Meklētājs būvniecības nozarē