Rīga plaza investēja pusmiljonu eiro ēdināšanas zonas Food plaza rekonstrukcijai Ziņas

Rīga plaza investēja pusmiljonu eiro ēdināšanas zonas Food plaza rekonstrukcijai

Piektdiena, 21 augustā, 2020

Modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" investēja pusmiljonu eiro ēdināšanas zonas "Food plaza" rekonstrukcijai, aģentūru LETA informēja "Rīga plaza" mārketinga vadītājs Romans Černovs.

Pēc rekonstrukcijas ēdināšanas zona 1500 kvadrātmetru platībā dod iespēju vienlaikus uzņemt vairāk nekā 400 apmeklētājus.

"Food plaza" 1500 kvadrātmetru plašajā teritorijā ēdienu piedāvās deviņi ēdinātāji: veģetāros ēdienus "Lassi", Āzijas virtuvi "Asia Express", mājas virtuvi bistro "Pipars", austrumu kebabus "Kebabs Fix", ātrās uzkodas "Chicks & Chips", "street food" jeb ielas ēdienus "Street Food Points", uzbeku tradicionālo virtuvi "My Plov", zupas un kokteiļus "Tikai Karotes", bet augstākās kvalitātes saldējumus "Baskin Robbins". Rekonstruētā ēdināšanas zona atrodas tirdzniecības centra otraja stāvā un ir daļa no centrā pieejamā restorānu un kafejnīcu piedāvājuma.

Tirdzniecības centra apmeklētājiem turpmāk būs pieejams arī dzeramais ūdens bez maksas, jo ēdināšanas zonā uzstādīta arī energoefektīva un inovatīva dzeramā ūdens iekārta "Cool Touch", kur apmeklētāji var uzpildīt dzeramo ūdeni arī līdz paņemtajās ūdens pudelēs.

Visas "Food plaza" esošās mēbeles ir ražotas Baltijā un lielākā daļa no tām izgatavotas pēc īpaša pasūtījuma. Interjera dizainu radījis uzņēmums "Performa" sadarbībā ar arhitektu Valēriju Starkovski. Telpas apgaismojumam izvēlēti LED apgaismojuma risinājumi. Rūpējoties par "Food plaza" apmeklētāju drošību, ēdināšanas zonā uzstādīts Latvijas uzņēmumā "Disinfeq" ražots dizaina bezkontakta roku dezinfekcijas stends.

"Food plaza" atklāšanas svētki notiks 29.augustā no plkst.12 līdz plkst.15.30. Atklāšanā paredzētas īpašas aktivitātes bērniem un ģimenēm, kā arī konkursi ar iespēju laimēt balvas no "Rīga plaza". Pasākumu vadīs raidījumu vadītājs Roberto Meloni.

"Rīga plaza" apsaimniekotāja "CBRE Baltics" aktīvu pārvaldes direktore Iveta Priedīte norādīja, ka "Rīga plaza" patlaban ir lielu pozitīvu pārmaiņu posmā, un "Food plaza" ir viens no pirmajiem jaunumiem, ar ko iepazīstinās savus apmeklētājus.

"Jaunākās tendences viesmīlībā ir piedāvāt apmeklētajiem maksimāli plašas un personalizētas izvēles iespējas, jo vienlaikus jāprot piedāvāt gan sātīgs, gan veselīgs, gan veģetāriešiem un vegāniem piemērots uzturs. "Food plaza" to varēs nodrošināt. Te var ierasties gan liela ģimene, gan biroja darbinieku kolektīvs. Katrs var izvēlēties savu restorānu un ēdienu, bet pusdienot kopā pie viena galdiņa, līdz ar to strīdi par to, kurā restorānā šodien pusdienot, izpaliks," stāstīja Piredīte.

"CBRE Baltics" ir modes un izklaides centra "Rīga Plaza" apsaimniekotājs. "CBRE" ir nekustamā īpašuma apsaimniekošanas un investīciju kompānija. Baltijas valstīs to pārstāv "CBRE Baltics", kas sniedz pilna servisa nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 3 mēneši 30 dienu portālā
Bija online 26 maijā 20:04
Meklētājs būvniecības nozarē