Rotaļu laukums Tavā mājas pagalmā Komercinformācija

Rotaļu laukums Tavā mājas pagalmā

Ceturtdiena, 5 martā, 2020

Kā radās e-laukumi.lv? Jau vairāk kā piecus gadus darbojoties publisko bērnu rotaļu laukumu tirdzniecībā, nereti interesi izrādīja arī ģimenes, kas savā privātmājas pagalmā  vēlējās kādu slidkalniņu, šūpoles vai alpīnista sienu. Tāpēc tapa ideja par Laukumi.lv “jaunāko brāli” E-laukumi.lv. Kāda ir atšķirība? E-laukumi.lv ir interneta vietne un veikals, kur iegādāties preces privātmājas bērnu laukumam, savukārt Laukumi.lv orientējas uz publisko bērnu rotaļu laukumu tirdzniecību un uzstādīšanu, kur prasības ir nesalīdzināmi savādākas.   E-laukumi.lv ir veikals, kas specializējas uz kvalitatīvu rotaļu un aktīvās atpūtas inventāru - rotaļu kompleksi, mājiņas, zemē iebūvējami batuti, virszemes batuti un vēl daudz kas cits pieejams mūsu interneta veikalā www.e-laukumi.lv

Rotaļu kompleksi

Ja ir iecere iegādāties bērnam kādu atrakciju, tad mēs viennozīgi rekomendējam rotaļu kompleksu, kurā ir apvienoti vairāki izklaides un attīstoši elementi. Pretējā gadījumā, ja ir tikai slidkalniņš vai šūpoles, bērnam tas ātri vien varētu apnikt. Mūsu īpaši piemeklētie rotaļu kompleksi ir aprīkoti ar līdzvērtīgām funkcijām gluži kā publiskajos bērnu laukumos. Tajos ir iestrādātas šūpoles, slidkalniņš, smilšu kaste, alpīnista siena, rokgājējs, tāfele, utt. Šie rotaļu kompleksi izskatīsies vērienīgi katrā pagalmā!! Būtiski ir arī tas, ka kompleksi ir pieejami dažādiem vecumiem – sākot no pašiem mazākajiem, līdz pat pusaudžiem. Katru sezonu mēs papildinām mūsu piedāvājuma klāstu un šajā sezonā ir nākuši klāt tiešām apbrīnas cienīgi rotaļu kompleksi.

Rotaļu mājiņas 

E-laukumi.lv rekomendē Backyard ražotās rotaļu mājas. Tās ir drošas, ilgi kalpos un lieliski izskatīsies jebkurā pagalmā. Ir mājiņas, kurām ir durvju zvaniņš,  terasīte, sētiņa, puķu podiņš, virtuves piederumi un telefons. Tas raisīs bērnam iztēli un kaimiņu bērni noteikti būs bieži viesi. Rotaļu mājas ir pieejamas dažādos izmēros, krāsās un dizainos, kā arī tās būs lielisks dekors, kas ļoti labi papildinās pagalma ainavu. 

Batuti

Mēs varam tikai lepoties ar mūsu piedāvāto batutu kvaliāti. Mūsu sadarbības partneri ir Akrobat un  viņu produkcija ir īpaši pielāgota veselīgai bērna attīstībai, kā arī pieaugušajiem, kas vēlas būt aktīvi. Valda uzskats, ka batuti ir domāti tikai bērniem, bet batuti ir lieliska atrakcija kā bērniem, tā pieaugušajiem. Pieaugušajiem tas var būt fantastisks treniņš, savukārt bērniem pacelšanās augstu virs zemes sagādā bezgala daudz jautrības. Lēkāšana palielina izpratni par savu ķermeni, līdzsvara un koordinācijas sajūtu. Gan virszemes, gan zemē iebūvējamiem batutiem drošības labad mēs rekomendējam izmantot drošības tīklu. Acrobat batuti kalpos gadiem ilgi un kvalitātes ziņā tie noteikti sevi ir pierādījuši kā izcilus. 

Rotaļāšanās bērnu laukumā ir primāri nepieciešama bērna attīstībai, priekam un labsajūtai. Ne velti bērni ir sajūsmā, ieraugot kādu lielāku bērnu laukumu. Un mūsdienās ir lieliska iespēja rotaļu atrakcijas ierīkot pašiem savā pagalmā, kur bērns ir vecāku redzes lokā un drošībā.

 Izmantojam to J Ienāc www.e-laukumi.lv  !

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 1 mēnesis 9 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē