Ja būvniecības tāmē sadārdzinājums  ir risinājums! Būvniecība

Ja būvniecības tāmē sadārdzinājums ir risinājums!

Trešdiena, 25 septembrī, 2019

Kad remontdarbi vai būvniecības darbi iesākti, nereti notiek izmaksu palielināšanās. Kā turpināt darbus, nazaudējot laiku? Kur rast risinājumu? - Atbalstot būvniekus, nekustamo īpašumu attīstītājus, kā arī privātpersonas, „Latvijas Hipotēka” piedāvā izdevīgu naudas aizdevumu pret nekustamā īpašuma ķīlu.

Lūk, fakti, kas apliecina - hipotekārais kredīts no „Latvijas Hipotēka” ir labākais finanšu instruments būvniecības vai remonta ieceres īstenošanai:

 

Garantēta naudas piešķiršana. Pēc pieteikuma saņemšanas vai tikšanās klātienē un visu dokumentu izvērtēšanas, atbildi par kredītu saņemsiet vienas darba dienas laikā.

Ātra naudas izmaksa. Cienot jūsu laiku, naudu saņemsiet uzreiz pēc aizdevuma apstiprināšanas. 

Zema procentu likme – no 11% gadā. Apmēru nosaka vairāki faktori, taču garantējam dokumentu ātru izskatīšanu un tikpat operatīvu kredīta summas izmaksu.

Profesionāls atbalsts visā sadarbības periodā. „Latvijas Hipotēka” speciālisti jūs laipni uzņems, izskaidros nianses un palīdzēs visos ar kredīta noformēšanu saistītajos jautājumos, kā arī tikpat atsaucīgi konsultēs aizdevuma atmaksas laikā. Klienti mūsu pakalpojumus izvēlas atkārtoti – tas ir mūsu apkalpošanas kultūras augstākais novērtējums.

Skaidri nosacījumi. Parakstot līgumu, jūs tiekat informēts par visiem nosacījumiem un varat būt pārliecināts, ka tie būs spēkā līdz pat pēdējam maksājumam. 

Līguma termiņš – līdz 10 gadiem. Jo ilgāks termiņš, jo mazāks ikmēneša maksājums, turklāt pastāv iespēja vienoties par vēl garāku atmaksas termiņu – līdz pat 15 gadiem. Klienti novērtē arī iespēju pilnībā norēķināties pirms termiņa. 

Bez birokrātijas. Lai piešķirtu jums hipotekāro kredītu, mums nepieciešami tikai daži dokumenti. Piemēram, ja saņemto naudu plānojat izmantot būvniecībai, jums jāiesniedz vien projekta tāme, projekts ar būvatļauju un uzņēmuma reģistrācijas numurs. Finansējuma saņemšanas brīdī objekts var nebūt ierakstīts zemesgrāmatā. 

 

Remontdarbus vai būvniecību varat sākt uzreiz pēc līguma parakstīšanas. Situācijās, kas saistītas ar jaunbūves ierakstīšanu zemesgrāmatā, nepieciešamo dokumentāciju palīdzam sakārtot pēc līguma parakstīšanas.

Līdz naudas izsniegšanai jums nav jāmaksā ne centa. Ne nodevās, ne par īpašuma vērtējuma sagatavošanu vai notāra pakalpojumiem. Viss tiks iekļauts komisijas maksā, kas ietverta kredīta kopējā summā.

Kredīts mājokļa remontam vai būvniecībai ir izsvērts lēmums, taču mēdz gadīties situācijas, kad būvniecības tāme sadārdzinās. Lai nezaudētu darbaspēku un būvdarbi varētu turpināties, klientam nepieciešams ātri rast risinājumu. Kā norāda “Latvijas Hipotēka” valdes loceklis Ņikita Gončars, uzņēmums izvērtē klienta maksātspēju un izsniedz kredītu aptuveni nedēļas laikā, ļaujot nezaudēt laiku un turpināt iesākto. 

„Nav noslēpums, ka būt konkurētspējīgam kreditēšanas nozarē mūsdienās iespējams tikai ar izcilu attieksmi pret klientiem. Esam ātri, elastīgi un profesionāli. Situācijas ir dažādas, taču mēs spējam pielāgoties klienta vēlmēm un iespējām, izsniedzot kredītus visā Latvijā. Mums, „Latvijas Hipotēka” komandai, svarīgs ikviens klients, tāpēc - ja jums vajadzīga nauda savu privāto vai biznesa plānu īstenošanai – uzziniet savas iespējas pie mums,” aicina Ņikita Gončars.

 

Ja jūsu iecerēto būvniecību vai remontu bremzē naudas trūkums, ir divas iespējas. Pirmā – ilgstoši krāt. Otrā – jau tagad vērsties „Latvijas Hipotēkā” un saņemt līdzekļus savu plānu īstenošanai. Ar izdevīgiem nosacījumiem!

Latvijas Hipotēka @user_3784509
https://www.m.buvbaze.lv/user_3784509/
5 gadu 3 mēneši 12 dienu portālā
Bija online 28 oktobrī 16:01
Meklētājs būvniecības nozarē