Enervent HP eAir iekārtas - enerģija netiek izšķērdēta Būvniecība

Enervent HP eAir iekārtas - enerģija netiek izšķērdēta

Piektdiena, 20 septembrī, 2019





Integrēti siltumsūkņi ar Enervent ventilācijas iekārtām nodrošina ļoti energo-efektīvu iekštelpu gaisa piesildīšanu un dzesēšanu. Piesildīts vai dzesēts gaiss tiks vienmērīgi novadīts telpās izmantojot ventilācijas iekārtu.

 

HP ir siltumsūknis kas iestrādāts ventilācijas iekārtā. HP modeļi atgūst papildus enerģiju no nosūces gaisa. Kopā ar rotora tipa siltummaini, nosūces gaisa siltumsūknis atgūst praktiski visu enerģiju no gaisa kas tiek izpūsts no mājas un atgriež to. 

 

Sezonālais siltuma atguves efektivitātes koeficients var sasniegt 95%! 

 

Integrētajam nosūces gaisa siltumsūknim nav nepieciešama atsevišķa ārējā iekārta kas padara šo risinājumu par piemērotu vietās kur ārēji iekārtu uzlikt nav iespējams.

• Var tikt uzstādīts būvniecības un renovācijas laikā.
Dzesē ienākošo gaisu un noņem no tā mitrumu, padarot iekštelpu gaisu patīkamāku pat ja gaisa temperatūra nesamazinās par daudziem grādiem. 

 

Parasti siltumsūkņa darbības procesā tiek nelietderīgi iztērēta enerģija, it īpaši dzesēšanas procesā. Lai šo enerģiju tomēr izmantotu, tika izveidots HP Aqua risinājums. HP Aqua atgūst citādi nelietderīgi izlietoto enerģiju un izmanto to ūdens piesildīšanai/dzesēšanai kas tiek uzglabāts boilerī.

Šī ūdens piesildīšanas/dzesēšanas funkcija padara HP risinājumu daudzpusīgu. Atgūtā enerģija tiek uzglabāta boilerī kuru var izmantot:
gaiss - ūdens piesildīšanas/dzesēšanas sistēmā; vai
• karstā ūdens sildīšanai; vai
• silto grīdu apkurei

 

Artiva Sia @artiva_proclima
Ventilācijas un norobežojošo konstrukciju hermetizācija
5 gadu 4 mēneši 14 dienu portālā
Bija online 20 janvārī 14:48
Meklētājs būvniecības nozarē