K SENUKAI PROCENTER - jauns koncepts būvniecība «No pamatiem līdz atslēgai» Ziņas

K SENUKAI PROCENTER - jauns koncepts būvniecība «No pamatiem līdz atslēgai»

Pirmdiena, 10 jūnijā, 2019

K SENUKAI PROCENTER ir lielākais būvniecības preču lielveikals profesionāļiem Latvijā, ņemot vērā gan tā platību, gan piedāvāto preču sortimentu, un tas veidots balstoties uz jaunu konceptu «No pamatiem līdz atslēgai».

Veikalā pieejama ļoti plaša ārzona (drive-in), kur iespējams iebraukt ar auto un iekraut preces lielā apjomā. Klientiem tiek piedāvāta individuāla pieeja, ko nodrošina liels skaits klientu apkalpošanas speciālistu, kuri strādā ar modernizētām personiskajām ciparu sistēmām. Pēc pirkuma klientiem tiek nodrošināta 4 stundu ekspress piegāde. Preces piegādā paši ražotāji, tādēļ cenas ir īpaši labas, kā arī pieejamas lielā apjomā uzreiz, kas profesionāļiem ir ļoti svarīgi. Papildu jau tā pievilcīgajām cenām «PROCENTER» gan biznesa klientiem, kas specializējas remontdarbu veikšanā, gan privātpersonām – iekšdarbu un āra darbu meistariem, celtniekiem, santehniķiem un elektriķiem, ir radījis pārdomātu klientu lojalitātes programmu.

Lojalitātes karte «PROCARD» darbojas kā uzkrājošā bonusu karte pirkumiem, kuru kopsummai mēnesī jāsasniedz vismaz 500 EUR – no ikviena pirkuma tiks uzkrāta 5% summa naudas izteiksmē. Šī programma ir domāta iekšdarbu un ārdarbu meistariem, celtniekiem, santehniķiem un elektriķiem ar īpašām «visam -30%» atlaidēm katra meistara preču grupā. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē