Rīgā atklāts premium klases dzīvokļu nams Ziņas

Rīgā atklāts premium klases dzīvokļu nams "Club Central Residence II"

Sestdiena, 1 jūnijā, 2019

Rīgā atklāts augstākās jeb premium klases dzīvokļu nams "Club Central Residence II", Lāčplēša ielā 11, aģentūru LETA informēja SIA "Baltic Sotheby`s International Realty" pārstāve Zane Borisēviča.

Viņa sacīja, ka Lāčplēša un Baznīcas ielas stūrī no jauna uzceltā premium klases nama "Club Central Residence II" kopējā platība ir 3990 kvadrātmetru. Tas ir septiņu stāvu dzīvojamais nams ar pazemes autostāvvietu un komerctelpām pirmajā stāvā. Kopumā namā ir 28 dzīvokļi.

Borisēviča atzīmēja, ka namā ir parādes ieejas halle ar kamīnu. Nama identitāti papildina restaurēts vēsturiskais 19.gadsimta griestu gleznojums, kas bija saglabājies no iepriekšējās koka apbūves, un saskaņā ar Valsts Kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas norādījumiem, izmantojot sarežģītu restaurācijas tehnoloģiju, tika integrēts ēkas ieejas halles zālē.

Kā norādīja Borisēviča, nama dzīvokļos, kas potenciālajiem pircējiem tiek piedāvāti ar pilnu apdari, izmantoti augstvērtīgi apdares materiāli, pasaulē vadošo ražotāju aprīkojums un moderni interjera priekšmeti. Grīdas klāj ozolkoka vai riekstkoka parkets, sanitārajās telpās un virtuvēs ir dizaina flīžu kolekcijas, sienas klātas ar dizaina tapetēm, augstvērtīgu krāsojumu un dekoratīvi finierētiem koka paneļiem.

LETA jau ziņoja, ka kvartāla izveides projekta kopējās investīcijas pārsniegs 13 miljonus eiro, savukārt "Club Central Residence II" būvniecības izmaksas bija 5,5 miljoni eiro. Ēkas arhitekts un interjeru autors ir SIA "SZK/Z", bet vadošais arhitekts ir Uģis Zābers.

Projektu attīsta SIA "Axi Invest", būvnieks ir AS "LNK Industries", bet objekta telpu tirdzniecības tiesības ir "premium" segmenta nekustamo īpašumu uzņēmumam "Baltic Sotheby’s International Realty".

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē