Jaunos projektos Āgenskalnā ieguldīs 10 miljonus eiro Ziņas

Jaunos projektos Āgenskalnā ieguldīs 10 miljonus eiro

Ceturtdiena, 28 martā, 2019

Kā informēja Ivanovs Investments pārstāvis Edgars Ivanovs, Āgenskalnā topošā daudzdzīvokļu ēka Legato būs trīsstāvu dzīvojamā māja ar koka apdari. Tajā kopumā būs pieejami 18 divu līdz četru istabu dzīvokļi platībā no 40,8 līdz 80,7 kvadrātmetriem. Divistabu dzīvokļu cena plānota no 92 līdz 104 tūkstošiem eiro, trīsistabu dzīvokļiem - no 133 līdz 164 tūkstošiem eiro un četristabu dzīvokļiem - no 157 līdz 190 tūkstošiem eiro. Visiem dzīvokļiem paredzēti balkoni, bet pirmā stāva apartamentiem iekšpagalmā - terases. Katram dzīvoklim būs noliktavas telpa ēkas pagrabstāvā, bet slēgtā iekšpagalmā būs pieejamas autostāvvietas. Tiks ierīkots arī iekšpagalms ar bērnu laukumu, saglabājot vēsturiskos kokus. Šobrīd norisinās 3. stāva mūrēšanas darbi.

Āgenskalna melodija projekta ietvaros kopumā taps ne tikai daudzdzīvokļu ēka Legato, Baložu ielā 7, bet arī Sentimento, Āgenskalna ielā 24. Kopējās investīcijas Legatoprojektā ir ap 2 miljoniem eiro, bet kopumā Āgenskalna melodijas projektos līdz 2020. gadam plānots ieguldīt vismaz 10 miljonus eiro. Projekta sākotnējās investīcijas piesaistītas Crowdestate pūļa finansēšanas platformā. Projekta mērķauditorija ir jauni un aktīvi vietējie iedzīvotāji.

Jaunā zīmola Āgenskalna melodija koncepcija radīta, ņemot vērā šīs apkaimes vērtības. «Viena no tām ir zaļā vide un zemais apbūves intensitātes līmenis, kas šeit dzīvojošajiem rada sajūtu par atrašanos piepilsētā, nevis pilsētas centrā. Otra ir šīs apkaimes aura, kam apliecinājums ir tas, ka jau pirms gadsimta Āgenskalnu par savu mājvietu izvēlējušies rakstnieki, mākslinieki, mūziķi un citi radošie profesionāļi. Šo Rīgas apkaimi caurvij muzikālas noskaņas, ko parāda daudzās mūzikas skolas un regulārie koncerti Kalnciema kvartālā. Zīmola Āgenskalna melodija ideja ir šo muzikālo ietvaru izmantot un vienā skanējumā apvienot vairākus jaunus nekustamā īpašuma projektus,» skaidroja E.Ivanovs.

Ivanovs Investments nodrošina investīciju projektu vadību, mārketingu un pārdošanu. Attīstības projekta vadību nodrošina SIA Hepsor – igauņu nekustamo īpašumu attīstītāja Hepsor OU meitas uzņēmums Latvijā.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 15 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē