Kā pareizi hidroizolēt pagrabu Būvniecība

Kā pareizi hidroizolēt pagrabu

Pirmdiena, 11 martā, 2019

Ēku pagrabi ir pakļauti gruntsūdeņu un tajos izšķīdušo sāļu graujošai iedarbībai. Rezultātā būvkonstrukcijas tiek piesātinātas ar mitrumu un tiek sagrautas ar sāļu kristāliem un sēnītēm. Tas neļauj izmantot pagrabus, kā arī bojā konstrukcijas, un, galvenais, cilvēku veselību.

SCHOMBURG piedāvā drošu un gadiem pārbaudītu pagrabu hidroizolācijas un atjaunošanas sistēmu, kas ietver sienu vertikālo hidroizolāciju ārpusē vai iekšpusē, horizontālo injekcijas hidroizolāciju pret kapilāro mitrumu un sanācijas apmetumu sistēmukā arī grīdu hidroizolāciju.

Cementa bāzes vertikālā hidroizolācija ir droša un ekonomiska sienu aizsardzība no grunts mitruma, filtrācijas un stāvošā ūdens un ūdens spiediena. Speciālās remontjavas mitrām sienām un hidroizolācija veido ar konstrukciju vienotu sistēmu, un aizsargā to no pozitīvās (ārpusē) un negatīvās (iekšpusē) ūdens slodzes.

Injekcijas materiāli sienu horizontālajai hidroizolācijai darbojas kapilāru līmenī: sašaurina kapilārus un padara to sieniņas hidrofobas, tādējādi veidojot horizontālo barjeru kapilārajam mitrumam.



Sanācijas apmetumi — tie ir īpaši poraini tvaika caurlaidīgi viegli apmetumi ar speciālo neviendabīgu struktūru, kas žāvē sienas, transportējot mitrumu no konstrukcijas ārpusē, novērš sāļu kristālu un sēnīšu augšanu, kā arī rada labvēlīgu mikroklimatu telpās.

Saremontējot pagrabu ar SCHOMBURG materiāliem, Jūs iegūsiet sausas telpas un palielināsiet ēkas mūža ilgumu. Vērsieties pēc konsultācijas!

Schomburg

www.schomburg.lv

Aleksejs Rivlins @user_751121
SCHOMBURG reģionālais pārstāvis Latvijā
5 gadu 1 mēnesis 12 dienu portālā
Bija online 15 jūlijā 09:27
Meklētājs būvniecības nozarē