LLDRA rekomendē tikai labākos stikloto konstrukciju ražotājus , montētājus un risinājumus . Ziņas

LLDRA rekomendē tikai labākos stikloto konstrukciju ražotājus , montētājus un risinājumus .

Otrdiena, 5 februārī, 2019

Iespējams vislabākos un energoefektīvākos logus un durvis Latvijā var iegādāties tikai LLDRA sertificētās kompānijās , kas kļuvušas par Latvijas Logu un Durvju Asociācijas Biedriem lai rūpētos par nozari kopumā , ievērojot visaugstākos kvalitātes standartus!


LLDRA ražotāji strādā ar kvalitatīvām un sertificētām logu ražošanas komponentēm , ievērojot visas tehnoloģiskās prasības , nodrošinot izcilus logus un durvis saviem pasūtītājiem . 
Kompānijas ieinteresētas darboties ilgtermiņā un sakārtotā vidē savā nozarē !
Diemžēl , daudz sūdzības nāk no juridiskām un fiziskām personām , kas iegādājas logus vai durvis  no kompānijām , kas visbiežāk importē tos dēļ cenas , kur bieži vien pārdevēji nevar nodrošināt kvalitāti un garantiju , jo bieži vien nav ne zināšanu ne iespēju . Ražotnes , no kurām pārpērk , atrodas citās valstīs. Šeit darbojas tikai viens aspekts - lētāk , logus , kas vizuāli daudz neatšķiras , nopirkt un šeit pārdodot nopelnīt . Tiklīdz iestājas kāda sūdzība par kvalitāti , kur defekts ir jāizlabo vai jāsamaina izstrādājums , tad bieži vien lētāk ir nodibināt jaunu SIA un turpināt tālāk pirkt un pārdot !
Izņēmumi ir tikai tās starpnieku kompānijas , kas tirgo logus un durvis no Latvijas ražotājiem . Viņām nav problēmu likt Latvijas ražotājiem izpildīt garantijas saistības !
Logs ir sarežģīts izstrādājums , tāpēc lai nekļūdītos izvēlē , iesakām griezties pēc padoma - www.lldra.lv .
LLDRA vieno cieša sadarbība ar www.bvkb.gov.lv un www.ptac.gov.lv , kam svarīgi rūpēties par to , kad pasūtītājs saņem kvalitatīvu un drošu gala produktu !
LLDRA rindas regulāri tiek papildinātas ar jauniem biedriem , kam svarīgi ir rūpēties par nozari , kur visi kopā strādā pie rekomendācijām un vadlīnijām , daloties ar savām zināšanām un pieredzi !

Stikloto konstrukciju pasūtīšanu visdrošāk ir veikt pie sekojošām , LLDRA sertificētām , kompānijām :
www.windowsfactory.lv
www.marupeslogi.lv
www.sekura.lv
www.maiga.lv
www.magrus.lv
www.vidzemes-logi.lv
www.ailegrupa.lv
www.econord.lv
www.amgmontaza.lv

www.dlkonstrukcijas.lv


saraksts tiks papildināts ...

Ivars Buls @user_8624840
Latvijas Logu un Durvju Ražotāju Asociācijas valdes priekšsēdētājs
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 decembrī 14:07
Meklētājs būvniecības nozarē