Maināmo paklāju noma tīrām iekštelpām un lieliskam noskaņojumam Komercinformācija
Foto: Berendsen.lv

Maināmo paklāju noma tīrām iekštelpām un lieliskam noskaņojumam

Pirmdiena, 31 decembrī, 2018

Jo tīrākas ir telpas, jo vieglāk uzturēt atbilstošu higiēnas līmeni, netērējot laiku un pūles ilgstošai uzkopšanai. Ziemā šis nosacījums ir īpaši svarīgs, jo ielas dubļi, sniegs, smiltis un pretslīdes materiāli, kas pielīp pie apavu zolēm, var nopietni kaitēt iekštelpu tīrībai. Maināmo paklāju noma ir labs risinājums ikvienam, kurš vēlas strādāt un dzīvot tīrā vidē. Lasiet šajā rakstā, kādus paklājus izvēlēties ziemā un kur meklēt uzticamu paklāju servisu!

Izturīgi un daudzveidīgi “Berendsen” paklāji

“Berendsen” ir higiēnas preču un paklāju nomas uzņēmums, kas apvieno rūpes par higiēnu un ilgtspējīgu ražošanu. “Berendsen” paklāji tiek ražoti no moderniem, dabai un cilvēkam draudzīgiem materiāliem: kokvilnas, gumijas, mikrošķiedras, neilona. Uzņēmuma preču klāstā ir atrodami:

  • āra paklāji lielo grūžu aizturēšanai un mitruma savākšanai;
  • iekštelpu paklāji mitruma un sīko netīrumu aizturēšanai;
  • logo paklāji labākai uzņēmuma atpazīstamībai;
  • dizaina paklāji ar druku no “Berendsen” uzņēmuma kataloga vai ar klienta piedāvāto attēlu, tekstu, pat fotogrāfiju.

 

Ja paklājs ir paredzēts izmantošanai iekštelpās, tas var būt ne tikai funkcionāls, bet arī vizuāli atraktīvs. Melnie paklāji ir universāli, taču ziemā gribas papildināt interjeru ar spilgtākām krāsām, kas turklāt labi sader ar Ziemassvētku rotājumiem un rada pozitīvu noskaņojumu. Šim nolūkam “Berendsen” piedāvā īpašo sarkano paklāju.

 

Sarkanais paklājs svētku sajūtai darbavietā

Sarkanais viennozīmīgi ir svētku tonis! Ziemassvētkos sarkano rotājumu netrūkst ne birojos, ne veikalos un citās publiskajās vietās šīs krāsas radītā īpašā noskaņojuma dēļ. Tāpēc arī sarkanie paklāji ir labi piemēroti izmantošanai gan ikdienā, gan īpašajos pasākumos, piemēram:

  • konferencēs;
  • prezentācijās;
  • svētku banketos u.tml.

 

Spilgti paklāji ne tikai piesaista uzmanību un uzbur Ziemassvētku gaisotni, bet arī efektīvi aiztur netīrumus un sīkos gružus, kas ziemā pieķeras pie apavu zolēm. “Berendsen” sarkanais paklājs tiek ražots no izturīga neilona, kas aiztur līdz 70% ielas netīrumu, ieskaitot smiltis un ūdeni. Pateicoties izturīgiem izejmateriāliem, sarkano paklāju var droši izmantot ne tikai svētku periodā, bet arī ikdienā.

 

Neilona paklājs labi pasargā iekštelpas no ielas dubļiem un grīdas no priekšlaicīgas nolietošanās, bet, tiklīdz paklājs kļūst netīrs un vairs nevar kvalitatīvi pildīt savas funkcijas, “Berendsen” darbinieki nomaina to pret jaunu. Paklāju noma ļauj uzticēt rūpes par paklāja funkcionalitāti speciālistiem un aizmirst par pastāvīgu paklāju mazgāšanu.

 

“Berendsen” maināmo paklāju piedāvājumā ietilpst arī komforta paklājs, kas atvieglo ilgstošu darbu stāvus, ergonomiskais paklājs ar antibakteriālu virsmu un slīpām malām, gumijas paklājs, novietošanai pie ēku ieejām un vējtveros. Visu piedāvāto paklāju sarakstu un katra paklāja priekšrocību aprakstu meklējiet tīmekļvietnē Berendsen.lv.

Maināmo paklāju noma 365 dienas gadā

“Berendsen” piedāvā maināmo paklāju nomu visa gada garumā, jo ielu netīrumi kaitē iekštelpām gan ziemā, gan vasarā. Ja vēl neesat izmēģinājuši ieejas paklāju priekšrocības, ziemas sākums ir īstais brīdis pieteikties pakalpojumam, jo dubļi un pretslīdes materiālu paliekas nudien nav tas, kam jābūt tīrā mājā un birojā.

 

Ziemas laikapstākļos ieteicams iznomāt mikrošķiedras un kokvilnas paklājus. Kokvilnas paklājs absorbē līdz 5 litriem šķidruma uz vienu kvadrātmetru, savukārt mikrošķiedras paklājs gan labi uzsūc mitrumu, gan efektīvi noberž no apavu zolēm netīrumus, dubļus un sīkos gružus, garantējot tīras iekštelpas pat bargākajās ziemas dienās. Nomājot “Berendsen” paklāju, rūpju Jums nebūs – par paklāja savlaicīgu nomaiņu un tīrīšanu ir atbildīga “Berendsen” komanda.

 

Sazināties ar “Berendsen” pārstāvi, zvanot, rakstot e-pastu vai aizpildot anketu uzņēmuma tīmekļvietnē Berendsen.lv. Sazinieties jau tūlīt, lai vienotos par kvalitatīva un atraktīva paklāja nomas nosacījumiem!

 

Tālrunis saziņai: 675 00 75
E-pasts saziņai: lv.info@elis.com

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē