Paskaties, kā izskatās jaunajā, rekorddārgajā Ziņas

Paskaties, kā izskatās jaunajā, rekorddārgajā "Hesburger" - tas izmaksājis 2,3 miljonus eiro!

Otrdiena, 25 septembrī, 2018

Somijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde Hesburger, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu Rīgā, atvērusi 23. restorānu Latvijas galvaspilsētā.


 

Jaunais restorāns atrodas Juglā, un tajā ieguldītās investīcijas sasniegušas 2,3 miljonus eiro, kas ir šogad lielākais ieguldīto investīciju apjoms restorānu atvēršanā vai modernizēšanā Latvijā.

 

Ēkai kopumā ir trīs stāvi, no kuriem jaunais restorāns izvietots divos stāvos, un tā kopējā platība ir 217,8 kvadrātmetri, bet ēkas kopējā platība ir 493,2 kvadrātmetri. Ēkas trešajā stāvā izveidotas biroju telpas, savukārt pagrabstāvā ir noliktava.

 

««Jaunā restorāna atrašanās vieta izvēlēta stratēģiski – izbraucot no pilsētas un dodoties tālākā ceļā, restorāns ir klientam labāk sasniedzams, jo atrodas labajā ceļa pusē. Šajā Rīgas rajonā līdz šim neesam bijuši un jau labu laiku iepriekš klienti izrādījuši interesi par restorāna atvēršanu šajā Rīgas daļā. Priecājamies, ka mūsu ieceres un iespējas tās realizēt sakrīt ar klientu vēlmēm. Jāpiemin, ka jau tuvākā mēneša laikā plānojam atvērt jaunu restorānu arī Kauguros, kas būs otrais «Hesburger» restorāns Jūrmalā,» sacīja Ieva Salmela, Hesburger attīstības direktore.»

 

Jaunatklātajā restorānā ir Drive In jeb auto kase, kā arī izvietoti digitālie reklāmas displeji. Tuvākā laikā restorānā tiks izveidots arī bērnu rotaļu laukums.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 3 mēneši 26 dienu portālā
Bija online 26 maijā 20:04
Meklētājs būvniecības nozarē