Cabasse Stream AMP 100 - mazs bet funkcionāls Komercinformācija

Cabasse Stream AMP 100 - mazs bet funkcionāls

Piektdiena, 31 augustā, 2018

Ar Stream Amp 100 Cabasse paplašina straumēšanas atskaņošanas diapazonu, sniedzot oriģinālus risinājumus jebkuriem jūsu skaļruņiem ar augstas kvalitātes pastiprinātāju.

Stream Amp 100, kas pieslēgts pie Ethernet vai Wi-Fi mājas tīkla, ļauj jums baudīt mūziku, kura glabājas mājas serverī, vai no visas pasaules radio stacijām, kā arī audio straumēšanu ar Deezer, Spotify un Tidal palīdzību. Tam ir optiskā digitālā ieeja TV skaņas atskaņošanai vai no CD-atskaņotāja, divas analogās ieejas un USB-ieejas audio failu atskaņošanai no USB nesējiem vai ārējiem HDD diskiem. 



Stream Amp 100 aprīkots ar 4 skaļruņu izejām ar regulējamu pretestību pieejamās jaudas optimizācijai. To var iestatīt izmantošanai stereofoniskā režīmā ar 1 vai 2 pāriem skaļruņu, mono ar 2 skaļruņu grupām, vai mono ar 4 skaļruņu grupām. 


Šis mazais, bet funkcionāli bagātais pastiprinātājs būs lielisks sabiedrotais gan mājās vai dzīvokļa audio sistēmā, gan komerctelpās kā
ofisi, bāri, kafejnīcās un līdzīgos apskaņošanas risinājumos. Pat vēl vairāk, ja izvietosiet Cabasse Stream sērijas iekārtas vairākās telpās, tad ar Cabasse aplikācijas vadību spēsiet kontrolēt visas iekārtas no vienas platformas.


Vairāk par Cabasse Stream sērijas iekārtām varat apskatīt mūsu māja lapā www.highfidelity.lv vai apmeklētjiet audio salons High Fidelity, Cēsu ielā 33, Rīgā

Sia Sia @hifi
https://www.m.buvbaze.lv/hifi/
5 gadu 11 mēnešu 22 dienas portālā
Bija online 15 septembrī 08:57
Meklētājs būvniecības nozarē