Virtuves tapetes: Mūsdienīgas idejas 2018 Aktuālie padomi

Virtuves tapetes: Mūsdienīgas idejas 2018

Trešdiena, 2 maijā, 2018

No šīs publikācijas var uzzināt, kā ideāli izvēlēties tapetes virtuvei - mūsdienīgas tapešu ideju fotogrāfijas, visizplatītākie dizaina risinājumi un saskaņotas materiālu kombināciju principi istabas interjerā. 

Izvēloties kādu tapetes līmēt virtuvē, ir jāņem vērā telpas darbības apstākļi:

  • augsts apdraudējuma mehānisko bojājumu risks;
  • nemainīgas temperatūras izmaiņas;
  • augsts mitruma līmenis;
  • pastāvīga piesārņojuma un virsmas sadedzināšanas risks.

Neaizmirstiet, ka sienu apdare veido telpas kopskatu. Lai pareizi izlemtu, kuras tapetes labāk virtuvē, jāņem vērā tehniskās un ekspluatācijas īpašības, kā arī materiāla dekoratīvās īpašības.

Kuru fonu vislabāk izvēlēties virtuvei: tehnisko parametru analīze

Izvēloties, kuras tapetes vislabāk ir virtuvei, neaizmirstiet, ka ne katrs šī materiāla veids var tikt izmantots telpā ar tik daudziem negatīvas ietekmes faktoriem. Neskatoties uz lēti un plašu pārklājumu izvēli ar dažādām dekoratīvām īpašībām, papīra tapetes nav ieteicams izmantot virtuvē, ja nav vēlmes pārlīmēt ik pēc 1,5-2 gadiem. Šis noteikums ietekmē pat tos izstrādājumus, kas tiek apstrādāti ar mitruma necaurlaidīgu tapešu aizsargvirsmu.

Kā apdari labāk iegādāties virtuves vinila tapetes, kas ir ilgmūžīgas, kā arī piemīt izturība pret negatīvas ietekmes faktoriem (saprātīgās robežās). Tīrīšanai varat izmantot mitru sūkli un tīrīšanas līdzekļus. Vinila izstrādājumu sortiments ir pietiekami plašs, tāpēc ir iespēja izvēlēties tapetes ar vislielāko auduma blīvumu. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē