No 1. līdz 3. decembrim Ķīpsalā notiks izstāde „Tech Industry 2016”, kas šogad pasaules iekārtu ražotāju milžus vienkopus pulcēs divās hallēs. Ziņas

No 1. līdz 3. decembrim Ķīpsalā notiks izstāde „Tech Industry 2016”, kas šogad pasaules iekārtu ražotāju milžus vienkopus pulcēs divās hallēs.

Pirmdiena, 7 novembrī, 2016

No 1. līdz 3. decembrim Ķīpsalā notiks lielākais metālapstrādes un mašīnbūves pasākums Baltijā – starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde „Tech Industry 2016”, kas šogad pasaules iekārtu ražotāju milžus vienkopus pulcēs divās hallēs.

„Tech Industry 2016” piedalīsies vairāk nekā 270 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Polijas, Itālijas, Austrijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Turcijas, Taivānas un citām valstīm.

Izstādē būs arī Lietuvas, Čehijas, Itālijas, Beļģijas, Baltkrievijas nacionālie kopstendi, kuros varēs iepazīties ar šo valstu ražotāju piedāvājumu. „Šogad izstādei „Tech Industry” ir pieteicies rekordliels dalībnieku skaits.

Divās Izstāžu centra hallēs varēs vērot vēl vairāk jaunu un neredzētu iekārtu un instrumentu darbībā, kas noderēs gan rūpnieciskās ražošanas uzņēmumiem, gan saistīto nozaru pakalpojumu sniedzējiem, gan ikvienam ražošanas uzņēmumam, lai modernizētu un optimizētu ražošanu un ieekonomētu līdzekļus,” norāda izstādes “Tech Industry” vadītājs Kardijs Broks.

Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas Eiropas un pasaules iekārtu ražotāju milži Ķīpsalā demonstrēs modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas un hidrotehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iepakojumu un materiālus, iekraušanas un izkraušanas tehniku u. c.

Latvijas ražotāju kopstends Arī šogad Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācija (MASOC) izstādē organizē kopīgu klastera stendu, kurā būs pārstāvēti Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes uzņēmumi.

Uzņēmumi prezentēs plaša spektra produktus un pakalpojumus – risinājumus enerģētikas sektoram, nestandarta iekārtu projektēšanu un izgatavošanu dažādām tautsaimniecības nozarēm, metālapstrādes pakalpojumus un industriālos produktus.

Kā jau ierasts, būs pieejama informācija par nozari, asociācijas uzņēmumu kompetencēm un tehnoloģiskajām iespējām, kā arī asociācijas īstenotajiem projektiem.

Profesionālā izglītība “Tech Industry 2016” būs pieejama informācija par profesionālo izglītību, cilvēkresursu attīstību un tālākapmācības iespējām. Interesenti varēs satikt pārstāvjus no vadošajām nozares profesionālās izglītības institūcijām MASOC profesionālās izglītības stendā.

Tāpat arī MASOC pārstāvji sniegs informāciju par iespējām piesaistīt finansiālu atbalstu darbinieku apmācībām. Būs apskatāms arī “TehnoBuss” – mobila demonstrāciju laboratorija, kas ir aprīkota ar modernām ražošanas tehnoloģijām un izveidota ar mērķi informēt skolu jaunatni par izglītības un karjeras iespējām nozarē.

Pasākumi profesionāļiem Izstādes laikā trijās konferenču zālēs notiks semināri un diskusijas par aktuāliem jautājumiem mašīnbūves, metālapstrādes, elektronikas un jauno tehnoloģiju jomā, kas pulcēs lielu skaitu uzņēmēju, profesionālo organizāciju un valsts iestāžu pārstāvjus. 1. decembrī plkst. 15.00 visi interesenti ir aicināti apmeklēt MASOC un Rīgas domes kopīgi organizēto semināru apspriedi “Inženiernozaru attīstība Rīgā un Baltijas reģionā”. Seminārā uzstāsies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ziemeļvācijas inženiernozaru asociāciju pārstāvji un diskutēs par attīstības tendencēm nozarē, nozīmīgākajiem investīciju projektiem, izaicinājumiem un nākotnes perspektīvām.

Kontaktbirža – platforma jaunu piegādātāju, sadarbības partneru un klientu piesaistei 1. un 2. decembrī Ķīpsalā darbosies starptautiskā piegāžu un kooperāciju kontaktbirža, kuras mērķis ir jaunu lietišķo kontaktu veidošana starp Baltijas reģiona un citu Eiropas valstu inženiernozaru uzņēmumiem, zinātnes un pētniecības institūcijām, kā arī citām ar nozari saistītām organizācijām.

Reģistrējoties dalībai: http://techindustry.een.lv, uzņēmēji ar savu profilu pievienojas starptautiskai uzņēmēju kontaktu videi, kurā katram uzņēmējam būs iespēja aplūkot jaunus biznesa piedāvājumus un priekšlikumus, kā arī vienoties par tikšanos izstādē “Tech Industry 2016” konferenču zālē Nr. 2. Kontaktbiržu organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1, Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācija un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra. Izstādes „ Tech Industry 2016” oficiālā atklāšana notiks 1. decembrī plkst. 13.00 hallē Nr. 2. “Tech Industry” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.techindustry.lv   

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē