Paroc izstādē „Māja I 2018” sniegs konsultācijas par labākajiem siltumizolācijas risinājumiem drošām un energoefektīvām ēkām Komercinformācija

Paroc izstādē „Māja I 2018” sniegs konsultācijas par labākajiem siltumizolācijas risinājumiem drošām un energoefektīvām ēkām

Piektdiena, 2 martā, 2018

Marta sākumā notiekošajā būvniecības izstādē „Māja I 2018” izolācijas materiālu ražotājs „Paroc” iepazīstinās ar uzņēmuma jaunākajiem siltumizolācijas risinājumiem drošām un energoefektīvām ēkām un sniegs speciālistu konsultācijas.

Izstādes laikā apmeklētāji varēs aplūkot reālus risinājumu modeļus un paraugus, tāpat arī izmēģināt praksē lēzeniem jumtiem paredzēto PAROC PROOF siltināšanas sistēmu uzstādīšanu, saņemot uzņēmuma speciālistu atbalstu.

 „Paroc” stendā tiks prezentēti jaunākie siltumizolācijas risinājumi gan jaunbūvēm, gan renovējamām ēkām, kā arī ugunsdroši, sertificēti izolācijas risinājumi un materiāli visām HVAC sistēmas daļām - apkures un ūdens caurulēm, dūmvadiem un ventilācijas kanāliem. HVAC produkti izceļas ne tikai ar augstiem ugunsdrošības rādītājiem, bet tie nodrošina komfortablu un veselīgu iekštelpu gaisa kvalitāti, ko apliecina to sertifikācija atbilstoši „Eurofins Indoor Air Comfort® Gold” standartam, kas ir visambiciozākais zema emisiju līmeņa marķējums Eiropā.

Tāpat, ņemot vērā šobrīd esošo lielo interesi par renovācijas projektiem, izstādē tiks sniegta plaša informācija un konsultācijas par akmens vates siltumizolācijas piemērotākajiem risinājumiem ēkām – fasāžu un dažāda veida sienu siltināšanai.

Izstāde „Māja I” notiks no 8. līdz 11. martam Ķīpsalā.

„Paroc” ir viens no Eiropas vadošajiem energoefektīvu un ugunsdrošu izolācijas risinājumu ražotājiem, kuri tiek izmantoti jaunu un renovētu ēku būvniecībā, kuģu un platformu, kā arī akustikas izolācijas un citām rūpnieciskām vajadzībām. Paroc ražotnes atrodas Somijā, Zviedrijā, Lietuvā, Polijā un Krievijā, un tās produkcija tiek izplatīta caur birojiem 14 Eiropas valstīs, tostarp arī Latvijā.

noname_18615 @noname_18615
https://www.m.buvbaze.lv/noname_18615/
8 gadu 6 mēnešu 10 dienu portālā
Bija online 13 februārī 02:00
Meklētājs būvniecības nozarē