2016. gada 28. oktobrī Rīgā, Radisson Blu Hotel Latvija  norisināsies Baltijas Enerģētikas foruma konference Smart Energy 2016 Ziņas

2016. gada 28. oktobrī Rīgā, Radisson Blu Hotel Latvija norisināsies Baltijas Enerģētikas foruma konference Smart Energy 2016

Ceturtdiena, 27 oktobrī, 2016

Baltijas Enerģētikas foruma konference Smart Energy 2016: energoefektivitāte, vieda enerģētika un vieds patērētājs. Reģistrācija sāksies plkst. 9:30 un beigsies plkst. 10:00.

Konferences atklāšana plkst. 10:30, noslēgums plkst. 17:30. Konferencē piedalīsies Ekonomikas ministrijas un pašvaldību pārstāvji, Baltijas enerģētikas nozares vadošie uzņēmumi, lielie patērētāji, bankas, akadēmiķi un eksperti.

Konferencē ar savu referātu uzstāsies viens no vadošajiem enerģētikas ekspertiem Eiropā un pasaulē, ESMIG Asociācijas (European Smart Metering and Smart Energy Association) prezidents no Francijas- Mahers Šebbo (Maher Chebbo), kas vienlaikus ir kompānijas SAP ģenerāldirektors enerģētikas un dabas resursu jomā Eiropas un Vidusāzijas reģionā.

Eksperts iepazīstinās Baltijas enerģētikas speciālistus ar digitālo revolūciju, kas šobrīd norisinās enerģētikas nozarē un stastīs par to, kā pasaulē attīstās viedie tīkli, viedās pilsētas un viedās mājas. Pasākumu apmeklēs ne tikai nozares speciālisti, valsts un reģionu pārvaldības pārstāvji, bet arī ekonomisti, doktoranti, IT speciālisti un mediji.

Savu viedokli par enerģētikas digitalizāciju un viedo tīklu un pilsētu attīstību paudīs Siemens Osakeyhtio Latvijas filiāles vadītājs Ilvars Pētersons. Konferenci atbalsta Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija, Latvijas Energoefektivitātes asociācija (LATEA), tā tiek rīkota sadarbībā ar Latvijas Enlektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociāciju (LEEA), Latvijas atjaunojamās enerģijas federāciju (LAEF). Konferences partneris - Siemens Osakeyhtio.

Konferences galvenās tēmas:  energoefektivitāte Enerģētikas Savienībā un Baltijas valstīs;  viedie tīkli: optimizācija, integrācija & komunikācija;  elektroenerģijas, gāzes un ūdens viedie skaitītāji;  viedas pilsētas, lietiskais internets & viedās mājas.

Konferences runātāju vidū:  Juris Stinka, LR Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs  Olga Bogdanova, Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija, Enerģijas tirgus un infrastruktūras departamenta direktore  Dzintars Kauliņš, Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija, Atjaunojamo energoresursu un energoefektivitātes departmenta direktors  Raimonds Ķeirāns, Latvijas Energoefektivitātes Asociācijas valdes priekšsēdētājs  Ilvars Pētersons, Siemens Osakeyhtio Latvijas filiāles vadītājs  Rolands Lūsveris, AS "SADALES TĪKLS" valdes loceklis, attīstības direktors, Latvija  Uģis Osis, AS "RĪGAS SILTUMS" valdes loceklis, Dr.sc.ing., Latvija  Andrius Smaliukas, Baltpool UAB direktors, Lietuva  Timurs Safiuļins, Rīgas enerģētikas aģentūras direktors, Latvija  Irina Oļeiņikova, Dr.sc.ing., "Fizikālās Enerģētikas institūta" direktore, Latvija  Oļegs Linkevičs, Dr.sc.ing., AS „Latvenergo” Attīstības daļas vadītājs, Latvija  Talivaldis Podiņš, Biznesa attīstības vadītājs Baltijā, Thomas Mikkelsen, "VaasaETT" direktors, Somija  Jānis Bethers, SIA Enefit valdes priekšsēdētājs, Latvija. Mediju akreditācijai konferencē, lūgums nosūtīt pieteikumu uz e-pastu, kurš norādīts zemāk. Ţurnālistiem, kuri vēlas veikt interviju ar Maheru Šebbo, ir nepieciešams iepriekš par to paziņot un saskaņot vietu un laiku, sakarā ar to, ka Šebbo kungs atradīsies konferencē ierobeţotu laiku. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē