PADOMI: 5 aktuālās interjera tendences Aktuālie padomi

PADOMI: 5 aktuālās interjera tendences

Trešdiena, 27 septembrī, 2017

Dzīvespriecīgi zaļais

Par interjera modes krāsu izvēlēta koši zaļā – aizkari, mēbeles, paklāji, interjera aksesuāri, istabas augi… Koši zaļo var izmantot kā akcentu, un, nomainot kaut vienu elementu, telpā ienāks pavisam cita noskaņa. Vari izvēlēties zaļo kā dominējošo krāsu, ļaujot ieplūst telpā enerģijai, vitalitātei un dzīvespriekam.

Tauriņi

Tauriņus kā interjera atsvaidzinošu elementu vari izmantot gan viesistabā, gan guļamistabā, gan arī darba telpā. Tauriņi interjera pasaulē vairs netiek uzskatīti par kaut ko bērnišķīgu un tikai bērnu istabām piemērotu, tie ienes mājoklī eleganci un aktīvu enerģiju. Tauriņi – tā ir pārliecinātas un radošas personības izvēle. Turklāt, ja telpā vēlies ieviest jaunu akcentu, pietiek ar vienas sienas tapešu nomaiņu vai apgleznošanu, kas ir lieliska metode, kā ar nelielu darbu panākt ievērojamu rezultātu.

Lielpilsētas eksotika

Straujam un dinamiskam dzīves ritmam piestāv askētiski un eleganti elementi interjerā. Par vienu no dominējošām tendencēm interjerā izvirzās lielpilsētu (piemēram, Mičiganas, Detroitas, Ņujorkas, Parīzes utt.) skati. Protams, tiem jābūt iespaidīga apjoma – lielformāta gleznām, fotogrāfijām, kanvām. Atturīgums un distance, kas apvienota ar brīvu vietu jaunām idejām un iedvesmai.

Mākslīgās apdares

Ne tikai lētāk, bet arī ātrāk un stilīgāk! Mākslīgais koks, kas izskatās kā īsts, priekšnama interjerā, mākslīgais kvarcs vai marmors vannas istabā vai virtuvē. Mākslīgās apdares interjera modes tendencēs šobrīd piedzīvo īstu uzvaras gājienu.

Klasika – jūras tumši zilais

Tieši navy zilais ir jaunā klasika. Ideāli piemērots tonis virtuves interjera atsvaidzināšanai, kabinetam vai biroja telpām. Krāsas izcilā īpašība – jūras tumši zilais saskan ar jebkuru citu krāsu interjerā un atšķirībā no melnā nerada nospiedošu sajūtu. Telpa, kuras interjerā ietverts piesātināts jūras zilais, raisa vēlmi darboties.

Avots: swedbank.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas