7 iemesli, kāpēc neizmest laukā tukšās vīna pudeles. Aktuālie padomi

7 iemesli, kāpēc neizmest laukā tukšās vīna pudeles.

Otrdiena, 4 oktobrī, 2016

Vai jums kādreiz nācies aizdomāties,cik daudz vīna pudeles mēs esam izmetuši miskastē pēdejo gadu laikā?

Nopietni, iedomājoties cik daudz skaistu stikla pudeļu izgatavojumu priekš laba vai ne tik laba vīna ir izslīdējušas miskastē. Pat ja tas ir bijis kāds lētais jauniešu vīns- izgatavošasnas ceļš tam ir tieši tāds pats kā pārējiem. 

Noteikti, jums ir bijuši kādi īpašie mirkļi, kuros tiek atvērts kāds dārgs, labs vīns. Šodien mēs parādīsim jums dažus kreatīvus piemērus, kā saglabāt un izmantot tukšās vīna pudeles pēc jūsu īpašajiem dzīves momentiem.

1. Bāra galds Kur gan varētu atrasties šīs pudeles gaiši zaļā krāsā , ja ne bāra galdā.Pašu galdu jūs varat izgatavot, piemēram, no betona, koka, vai cita veida materiāliem. Pudeles, kā dekors ievietotasgan galda virspusē, gan sānos, kur vien izdoma atļauj. Saulei atspīdot pudeles radīs skaistas, gaišas krāsas.

2.  Apgaismojums Tonētie stikli vīna pudelēm lieliski atspīd gaismā un ieliekot elektroniskās lampas efekts būs vienreizējs.Kāpēc, lai jūs neizmantotu šādu ideju? Piemēram, kā dekoru. Sēžot pie pusdienu galda, lieliski varēs pamanīt pašu rokām veidotas lustras no parastākajām vīna pudelēm . Jo interesantāka vīna pudele, jo skaistāka lustra jums sanāks.

3. Sienas Tikai iedomājieties skaistu, gaumīgu dekoratīvo sienu zem atvērtām debesīm. Ja jums ir iedvesma darboties ar stiklu, jūs varat uztaisīt pagalmā dekoratīvo sienu no vīna pudelēm.Ja jums mājās nav tik daudz vīna pudeļu, jūs varat palūgt draugiem palīdzību. Saimniecēm jāpievērš uzmanība, lai pudeles būtu tīras, bez etiķetēm.Protams, nāksies mazliet pacīnīties.

Lai vieglāk noņemtu etiķetes no pudelēm jūs tās varatpaturēt zem silta ūdens un r trauku mazgājamo līdzekli noberzt. Ja jums nepieciešams noņemt etiķetes lielam daudzumam pudeļu, tad iesakām tās atstāt ūdenī uz nakti.Pudeles pašas par sevi dod dekoratīvu nozīmi.Viņām jau piemīt matētā stikla efekts.

4. Ielas apgaismojums Ielas gaismeklis no stikla pudelēm, pirmkārt viņam nekaitē ne lietus, ne sniegs, ne vējš. Otrkārt iedomājieties, kā izskatās šādi gaismekļi ar gaišu stiklu naktī. Un treškārt iedomājieties, kā pudeles spēlējas ar mēness gaismu.

5. Krāns Ja vēlaties izcelties ar ko īpašu, tad vīna pudeli varat izmantot krāna vietā.Tas varētu likties dīvaini, redzot pudeli krāna vietā dzīvojamajās mājās.

Tomēr ja šādu ideju izmanto kafejnīcas vai restorāni, tad tas liekas pavisam normāli.Cilvēkiem, tas radītu apmulsumu, jo iespējams, viņi gaidītu, ka no turienes tek vīns, bet patiesībā parasts krāna ūdens.

6. Atbalsta siena Katrs kurš interesējiesvai pat nodarbojies ar ainavu dizainu, zina, to ka, nepieciešama atbalsta siena un cik izmaksā dekoratīvie materiāli, pat tad ja tie ir vienkārši akmens gabali. Katrs dārznieks zina, kādi materiāli nepieciešami, lai dārzs izskatītos skaisti.

Arī bez liekām izmaksām ir iespēja uztaisīt skaistu sienu.Viss ir atkarīgs no jūsu personīgā talanta. Izgatavojot no pudelēm atbalsta sienu, pārliecinieties, lai tās ir tīras.

7. Vāze Protams, pastāv arī šāds variants. Lai gan tasir vienkāršs un iespējams banāls. No dažāda dizaina pudelēm jūs varat iegūt skaistas vāzes. Pilnībā notīriet pudeles un lieciet iekšā svaigos ziedus.

Vasarnīcās šāds dekors būs tieši laikā.    

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē