Adrešu maiņa: publiski tiks apspriestas 160 ēku un 113 zemes gabalu adreses Ziņas

Adrešu maiņa: publiski tiks apspriestas 160 ēku un 113 zemes gabalu adreses

Pirmdiena, 18 septembrī, 2017

Adresācijas sakārtošanas projekta ietvaros no šā gada 14.septembra līdz 9.oktobrim norisinās publiskā apspriešana par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu vairākās Rīgas apkaimēs. Konkrētajai publiskajai apspriešanai nodotas kopumā 160 ēkas un 113 zemes vienības, lai tām piešķirtu Ministru kabineta prasībām atbilstošas adreses.

Publiskās apspriešanas laikā pie ēku fasādēm, kuras skar adresācijas maiņa, tiks izvietoti informatīvie materiāli par piedāvāto jauno adresi, par ko iespējams izteikt argumentētu viedokli, aizpildot aptaujas anketu.

Detalizēta informācija par adresācijas sakārtošanas projektu, t.sk. konkrēto publisko apspriešanu un tai nodotajām adresēm, ir pieejama Rīgas pilsētas būvvaldes mājas lapā – sadaļā „Adresācijas sakārtošanas projekts”. Šajā sadaļā pieejams “Adrešu meklētājs”, kurā, ievadot interesējošo adresi, var pārliecināties vai konkrētās publiskās apspriešanas ietvaros paredzēts to mainīt.

Personām, kurām ar informāciju ērtāk ir iepazīties klātienē, jāvēršas Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā Amatu ielā 4 vai Rīgas domes Klientu apkalpošanas centros Daugavpils ielā 31, Kungu ielā 7/9, Brīvības ielā 49/53, Rūpniecības ielā 21 vai Eduarda Smiļģa ielā 46, kur pieejams Latvijas Vēstnesī 14.09.2017. publicēts Būvvaldes lēmuma teksts ar publiskajai apspriešanai nodoto adrešu uzskaitījumu un aptaujas anketas viedokļa paušanai.

Aptaujas anketas iespējams aizpildīt elektroniski – portāla www.riga.lv sadaļas „E-pakalpojumi” apakšsadaļā „Sabiedrības līdzdalība” vai rakstveidā, adresējot tās Rīgas pilsētas būvvaldei Amatu ielā 4, Rīgā, LV–1050.

Pēc publiskās apspriešanas tiks apkopoti saņemto anketu rezultāti, un pieņemts Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums par adresācijas maiņu, kas oficiāli stāsies spēkā pēc publikācijas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”.

Avots: riga.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas